Sociální sítě
Nahoru

Joël Robuchon a další z jeho degustačních ateliérů…

 

laselection-4

Jedna z nejočekávanějších gastronomických událostí roku 2016 byla zcela nezpochybnitelně spojena s otevřením dalšího z ateliérů nejznámějšího francouzského šéfkuchaře a multimilionáře Joëla Robuchona v nejslavnějším montréalském casinu. Majitel téměř třicítky michelinských hvězd patří ke světové jedničce v oboru, bez nadsázky se dá mluvit o císaři gastronomie. Pokud vám ovšem Kanada přijde na hony vzdálená, nezoufejte, navštívit můžete ateliéry například v Ženevě, Monaku nebo Paříži.

Brigade_MSC_1184-web

DEGUSTUJTE…

* Je jasné, že za pokrmy mistra si připlatíte, jedno jídlo vás vyjde zhruba na 6000 Kč. Navíc se v podstatě najíte u celebrity, okolo žádného z šéfkuchařů totiž není takový rozruch jako kolem Robuchona. Chuť jeho jídel prý nelze napodobit. Proto pokud se vám už povede se do jeho ateliéru dostat – užijte si to, bez ohledu na cenu.

* Jestlipak víte, že u Robuchona budete jíst stříbrnými příbory od Christofle?

L’Atelier Montréal de Joël Robuchon

CASINO DE MONTRÉAL, MONTRÉAL, KANADA

Otevřeno: prosinec 2016

Kontakt: casinos.lotoquebec.com

lecaviar2

 

 

Více z rubriky Gastro

  • Osvěžení šetrnější k přírodě

    Nápoj Coca-Cola se v Česku i na Slovensku dodnes spojuje s nezaměnitelnou chutí a radostí v každém doušku. V průzkumu agentur...

    Marek Zelený23.5.2021
  • Výjimečné spojení rumu s bylinkami a citrusy

    Havana Club Verde, novinka světoznámého výrobce rumu, kombinuje vůbec poprvé legendární kubánské tradice výroby rumu s metodami užívanými při výrobě ginů....

    Marek Zelený18.5.2021
  • Nové a la carte menu v Alcronu

    Je libo navštívit bar či restauraci? Tuhle otázku si již nemusíte pokládat, pokud se rozhodnete ochutnat něco ze specialit hotelu Alcron....

    Jan Pešek12.5.2021
  • Ledové osvěžení

    S tím, jak teploty šplhají nahoru, máme čím dál větší chuť na pořádné osvěžení. A top drinkem do horkých dní jsou...

    Marek Zelený11.5.2021
  • J&J Lagarto vítá hosty novým menu

    Restaurace J&J Lagarto vítá hosty novým menu, kterým odstartujeme letní sezónu, ať na zahrádce, v restauraci samotné, tak i s sebou....

    Marek Zelený6.5.2021
  • Letní menu v Pelikánovi

    Menu se bude v restauraci Pelikán měnit čtyřikrát do roka dle ročních období. Samozřejmě vždy v závislosti na dovezených čerstvých surovinách....

    Jan Pešek29.4.2021
  • Umělec Refik Anadol se spojil s Hennessy

    Hennessy odhaluje své savoir faire v nečekané podobě. Uznávaný umělec a výzkumník Refik Anadol byl přizván k pozorování degustační komise při...

    Jan Pešek27.4.2021
  • Nechte se okouzlit bohatou chutí Kolumbie

    Zpestřete si tradiční pálení čarodějnic netradičním kolumbijským rumem La Hechicera, který nabourá váš zažitý stereotyp a svou podmanivou chutí omámí všechny...

    Marek Zelený25.4.2021
  • Doušek léta s Chandon Garden Spritz

    Svěží a autentický Chandon Garden Spritz přidává nový rozměr letním „spritz“ zážitkům. Stylový aperitiv, který je kombinací šumivého vína Chandon z...

    Jan Pešek21.4.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.