Sociální sítě
Nahoru

Joël Robuchon a další z jeho degustačních ateliérů…

 

laselection-4

Jedna z nejočekávanějších gastronomických událostí roku 2016 byla zcela nezpochybnitelně spojena s otevřením dalšího z ateliérů nejznámějšího francouzského šéfkuchaře a multimilionáře Joëla Robuchona v nejslavnějším montréalském casinu. Majitel téměř třicítky michelinských hvězd patří ke světové jedničce v oboru, bez nadsázky se dá mluvit o císaři gastronomie. Pokud vám ovšem Kanada přijde na hony vzdálená, nezoufejte, navštívit můžete ateliéry například v Ženevě, Monaku nebo Paříži.

Brigade_MSC_1184-web

DEGUSTUJTE…

* Je jasné, že za pokrmy mistra si připlatíte, jedno jídlo vás vyjde zhruba na 6000 Kč. Navíc se v podstatě najíte u celebrity, okolo žádného z šéfkuchařů totiž není takový rozruch jako kolem Robuchona. Chuť jeho jídel prý nelze napodobit. Proto pokud se vám už povede se do jeho ateliéru dostat – užijte si to, bez ohledu na cenu.

* Jestlipak víte, že u Robuchona budete jíst stříbrnými příbory od Christofle?

L’Atelier Montréal de Joël Robuchon

CASINO DE MONTRÉAL, MONTRÉAL, KANADA

Otevřeno: prosinec 2016

Kontakt: casinos.lotoquebec.com

lecaviar2

 

 

Více z rubriky Gastro

  • Vánoční edice Hennessy Very Special

    Značka prémiového koňaku Hennessy odhaluje u příležitosti blížících se svátků limitovanou edici legendárního koňaku Hennessy Very Special ve speciálním dárkovém balení....

    Jan Pešek21.10.2020
  • Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

    Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.