Sociální sítě
Nahoru

Joël Robuchon a další z jeho degustačních ateliérů…

 

laselection-4

Jedna z nejočekávanějších gastronomických událostí roku 2016 byla zcela nezpochybnitelně spojena s otevřením dalšího z ateliérů nejznámějšího francouzského šéfkuchaře a multimilionáře Joëla Robuchona v nejslavnějším montréalském casinu. Majitel téměř třicítky michelinských hvězd patří ke světové jedničce v oboru, bez nadsázky se dá mluvit o císaři gastronomie. Pokud vám ovšem Kanada přijde na hony vzdálená, nezoufejte, navštívit můžete ateliéry například v Ženevě, Monaku nebo Paříži.

Brigade_MSC_1184-web

DEGUSTUJTE…

* Je jasné, že za pokrmy mistra si připlatíte, jedno jídlo vás vyjde zhruba na 6000 Kč. Navíc se v podstatě najíte u celebrity, okolo žádného z šéfkuchařů totiž není takový rozruch jako kolem Robuchona. Chuť jeho jídel prý nelze napodobit. Proto pokud se vám už povede se do jeho ateliéru dostat – užijte si to, bez ohledu na cenu.

* Jestlipak víte, že u Robuchona budete jíst stříbrnými příbory od Christofle?

L’Atelier Montréal de Joël Robuchon

CASINO DE MONTRÉAL, MONTRÉAL, KANADA

Otevřeno: prosinec 2016

Kontakt: casinos.lotoquebec.com

lecaviar2

 

 

Více z rubriky Gastro

  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
  • Startuje Negroni Week

    Nenechte si letos po více než roční odmlce ujít šanci vyzkoušet oblíbené, ikonické Negroni z rukou těch nejzkušenějších barmanů, kteří pomocí...

    Jan Pešek8.9.2021
  • Prvotřídní hovězí Wellington v Teplicích

    Teplická casual fine dinig restaurace J&J si připravila nové podzimní menu, které je platné po celou sezónu až do zimy. Šéfkuchař...

    Marek Zelený7.9.2021
  • Terasa U Prince bez rezervace

    Terasa U Prince se stala bezpochyby symbolem Prahy. Každý návštěvník je uchvácen výhledem, který je dechberoucí. Kdo nebyl na terase, jako...

    Marek Zelený7.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.