Sociální sítě
Nahoru

MUST TASTE…

Neotřelé kombinace chutí, jež polaskají vaše jazýčky i fenomenální servis na špičkové úrovni, který vás přinutí po naservírovaném pokrmu dychtit ještě dříve, než se jej poprvé dotknete příborem… taková je dubajská perla Enigma.

Foggy_living_forest

Enigma

HOTEL PALAZZO VERSACE, DUBAJ, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY

Otevřeno: říjen 2016

Kontakt: enigmadxb.com

O věhlasu Enigmy nemůže být pochyb, vždyť koncept menu připravovali hned tři výjimeční šéfkuchaři. Prvním byl Quique Dacosta známý avantgardní španělský šéfkuchař a botanik, majitel restaurace Denia, jež se pyšní třemi michelinskými hvězdami, druhým byl ambiciózní Švéd Björn Frantzén, majitel dvou michelinských hvězd a dále současný šéfkuchař Yunus Emre Aydin, který v lednu letošního roku převzal kuchyni zcela pod svá křídla. Slavná trojice tak pomohla vystavět příběh Enigmy s výjimečným menu sestaveným z tureckých delikates v novém velmi tvůrčím a rafinovaném nastavení. Doslova tedy můžeme mluvit o multismyslové plavbě tureckými pokrmy, které mají příběh, vášeň i nadstavbu.

ae905152d343f7412c16f9cf980647c0

NAŠE DOPORUČENÍ

* Abyste si prožili opravdovou katarzi, ubytujte se přímo v Palazzo Versace. Enigmu tak budete mít po dobu celého vašeho pobytu na dosah ruky. Nadchne vás navíc i donáška do apartmá, abyste si mohli skvělé jídlo vychutnávat i zcela v soukromí.

Sub-zero-lychees-by-Sergio-Coimbra-copia

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.