Degustace | 28.2.2017 | Lucie Rohlíková

MUST TASTE…

Neotřelé kombinace chutí, jež polaskají vaše jazýčky i fenomenální servis na špičkové úrovni, který vás přinutí po naservírovaném pokrmu dychtit ještě dříve, než se jej poprvé dotknete příborem… taková je dubajská perla Enigma.
Foggy_living_forest
Enigma
HOTEL PALAZZO VERSACE, DUBAJ, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY
Otevřeno: říjen 2016
Kontakt: enigmadxb.com

O věhlasu Enigmy nemůže být pochyb, vždyť koncept menu připravovali hned tři výjimeční šéfkuchaři. Prvním byl Quique Dacosta známý avantgardní španělský šéfkuchař a botanik, majitel restaurace Denia, jež se pyšní třemi michelinskými hvězdami, druhým byl ambiciózní Švéd Björn Frantzén, majitel dvou michelinských hvězd a dále současný šéfkuchař Yunus Emre Aydin, který v lednu letošního roku převzal kuchyni zcela pod svá křídla. Slavná trojice tak pomohla vystavět příběh Enigmy s výjimečným menu sestaveným z tureckých delikates v novém velmi tvůrčím a rafinovaném nastavení. Doslova tedy můžeme mluvit o multismyslové plavbě tureckými pokrmy, které mají příběh, vášeň i nadstavbu.

ae905152d343f7412c16f9cf980647c0
NAŠE DOPORUČENÍ
* Abyste si prožili opravdovou katarzi, ubytujte se přímo v Palazzo Versace. Enigmu tak budete mít po dobu celého vašeho pobytu na dosah ruky. Nadchne vás navíc i donáška do apartmá, abyste si mohli skvělé jídlo vychutnávat i zcela v soukromí.

Sub-zero-lychees-by-Sergio-Coimbra-copia

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz