Sociální sítě
Nahoru

DODEJTE PLETI KOLAGEN

Hladká pleť, zdravé a lesklé vlasy, pevné nehty. Všechny tyto znaky ženské krásy mají společného původce – kolagen. Právě tato jedinečná bílkovina podporuje práci všech buněk tvořících lidské tkáně a je doslova elixírem krásy a mládí. Od 25. roku života se její obsah bohužel v našem těle snižuje a po čtyřicítce se netvoří téměř vůbec.

INCA_COLLAGEN_I_63906 rt

Zbrzdit projevy stárnutí určitě můžete kvalitní kosmetikou a krémy, nicméně komplexní podporu celého těla, obstarají především výživové doplňky s kolagenem. Novinkou na českém trhu je Inca Collagen, jež obsahuje mořský bio-aktivní kolagen, který je nejpodobnější tomu lidskému, takže s ním tělo pracuje jako s vlastním a nejefektivněji ho vstřebá. Inca Collagen se vyrábí šetrnou studenou technologií z mořských ryb, aby byla zachována jeho biologická hodnota, proto se mu také říká „živý“ kolagen. Je řádově několikanásobně účinnější než jakékoli běžné kolagenové přípravky. Unikátní je Inca Collagen i svou formou a to v podobě sypkého prášku, který se rozpouští ve vodě a pije. Právě tato konzistence je totiž jedinou, při které zůstane zachována bio-aktivita kolagenu. Pokud byste chtěli novinku vyzkoušet, měsíční kúra s obsahem 30 sáčků vás vyjde na 1260 Kč a to už se opravdu vyplatí.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.