Sociální sítě
Nahoru

Vydejte se na cesty s Veuve Clicquot

Šampaňský dům Veuve Clicquot považuje cestování za přirozenou součást své historie, ostatně exportovat začal okamžitě od svého založení v roce 1772. Nejprve vyvážel šampaňské do Evropy, pak do Spojených států, a nakonec expandoval také do Latinské Ameriky, Afriky, Asie a Tichomoří. To vše v dobách, kdy bylo cestování dobrodružstvím a doprava šampaňského po celém světě výzvou.

web_vc-flecheambiance-3_hd (1)

Šampaňské madam Clicquot si vychutnávali lidé na královských dvorech na opačných stranách kontinentu a jak rostla jeho reputace, rostla i mezinárodní klientela. Během života Madam Clicquot se její šampaňské dostalo do Starého i Nového světa, tedy dál, než si kdokoliv v té době dokázal představit. I dnes spojuje toto šampaňské lidi přes hranice i časová pásma a umožňuje jim vychutnat si a ocenit výsledky vize Madam Clicquot.

web_vc-trunk0520_copie

Pokud ještě nemáte představu, kam se vydat za dobrodružstvím, možná vás nasměruje Clicquot Arrow, v jejímž kovovém boxu ve tvaru šipky se ukrývá láhev Veuve Clicquot Brut. Na přední straně najdete kolekci 29 světových metropolí od Cape Townu po Kjóto, od Buenos Aires po Berlín. Je na nich uvedena také vzdálenost k danému místu, vypočítaná v kilometrech od města Remeše, odkud šampaňské Veuve Clicquot pochází. Nápaditou novinkou je i kufřík Veuve Clicquot Trunk, který vás potěší lahví Veuve Clicquot Brut a naladí vás na nová zahraniční dobrodružství.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.