Sociální sítě
Nahoru

Když kouzlí kaviár…

WC%20IPI_PACK%20RGB_01_Adb98_jpg

Postupem času se na pokožce objevuje zarudnutí a nevzhledné stařecké skvrny. Spolu s matně šedým filmem zapříčiněným negativními vlivy vnějšího prostředí tyto faktory působí hluboko uvnitř pleti a potlačují její přirozený jas. Vědci La Prairie vyvinuli průlomovou patentovanou technologii, zaměřenou na projasnění, a působící proti třem typům nežádoucího zabarvení pokožky. White Caviar Illuminating Pearl Infusion je dechberoucí novinka, která rozjasňuje a vypíná a její výsledky jsou viditelné už za pouhé čtyři týdny.

WC%20IPI_PACK%20RGB_04_jpg

Jádrem White Caviar Illuminating Pearl Infusion je špičkový vědecký pokrok. Vědci v La Prairie zjistili, že nerovnoměrný tón a ztráta jasu nejsou způsobeny pouze tvorbou pigmentových skvrn, ale také zarudnutím a zašednutím pokožky. La Prairie proto vytvořilo formuli – první svého druhu – v mimořádné infuzi je totiž zapouzdřen koncentrovaný vzorec složený z extraktu zlatého kaviáru a stabilního derivátu vitamínu C. V kombinaci s inovovaným diglukosulem kyseliny gallové (DKG) se tento vzorec zaměřuje na tři hlavní typy kožního zabarvení.

White Caviar Pearl Infusion rozjasňuje a zpevňuje, navrací pleti její mladistvý vzhled a přirozený jas. Tmavé skvrny slábnou a vznik nových je zastaven ještě dříve, než začne jejich vývoj. Obnovuje se pevnost i pružnost pokožky, a poprvé v historii jsou tak tři překážky bránící rozjasněné a zářivě dokonalé pleti vyřešeny jedním průlomovým vzorcem. Novinku zakoupíte ve vybraných sítích parfumerií po celé ČR za 12 790 Kč.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.