Sociální sítě
Nahoru

Boucheron v Praze představí šperky za více než 50 milionů korun

Pražská metropole se stane jedním z mála míst na světě, kde bude exkluzivně představena nejvyšší řada šperků Haute Joaillerie francouzského šperkařského domu Boucheron. Do Prahy tak dorazí unikátní kolekce v hodnotě téměř 60 milionů korun, která vznikla pod vedením kreativní ředitelky Claire Choisne a reprezentuje vysoký šperkařský um, kdy precizně zpracované drahokamy jsou pečlivě zasazeny do nejdražších kovů. “Jsme velice hrdí na to, že natolik unikátní šperky budou do Prahy speciálně dovezeny až z Paříže. Jedná se o kolekci, která se vyrábí ve velmi omezeném množství. Šperky budou k vidění v našem butiku u Pařížské ulice do konce března.,“ říká Vladan Hájek, zástupce značky. K vidění bude třeba náramek za více než 8 milionů korun, náhrdelník za 6,5 milionů korun nebo náušnice za 2 miliony korun.

Boucheron_Serpent BohmePŘÍVĚSKOVÉ NÁUŠNICE PLUME DE PAON

Peří je podstatou historie a odkazu klenotnického domu Boucheron. Před více než 130 lety se Frédéric Boucheron nechal inspirovat přírodou a zavedl novinku v podobě kreací s peřím, které byly výrazné svou symbolikou a stylem. Přívěskové náušnice Plume de Paon vycházejí z bontónu klenotnictví Boucheron a jsou obohaceny díky nové technice, specifickému sestavení diamantů, které imituje elastičnost skutečného pavího pírka.

Boucheron_Plume_SIMPLENÁHRDELNÍK PLUME DE PAON

Náhrdelník Plume de Paon ve stylu pavího pírka vyjadřuje svobodu, pružnost, lehkost a jedinečnou kreativitu. „Ruce světla“ vtiskují pírku život, a tak se tento šperk pohybuje s osobou, která ji má na sobě, jako peří čechrané jemným vánkem.

SERPENT BOHEME

Kolekce šperků Serpent Boheme byla věnována kultovnímu hadu klenotnictví Boucheron, ochrannému duchu a symbolu věčnosti. Jemně tvarované a leštěné zlato vyzdvihuje třpyt diamantů.

Boucheron_Compo Quatre Clou de Paris et Gros Grain 2EDICE QUATRE RADIANT

Edice Quatre Radiant je oslavou soukromého obytného domu na 26 Place Vendôme, který si Frédéric Boucheron zvolil v roce 1893 díky neobyčejnému množství slunečního světla.

Edice Radiant je obrazná a okázalá. Je jednobarevnou oslavou ryzího zlata – bílého, žlutého a růžového. Nedělá žádné kompromisy. Je typickým symbolem stylu klenotnického domu Boucheron.

LIERRE DE PARIS

Již v minulosti klenotnický dům Boucheron navrhl mnoho jedinečných šperkařských kousků inspirovaných motivem břečťanu. Nyní uvádí na trh novou kolekci šperků Lierre de Paris. Ikonou této řady se stal náhrdelník, který sestává z devíti lístků břečťanu z bílého zlata a je osázen pavé diamanty.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.