Sociální sítě
Nahoru

Chcete být nejkrásnější dívkou nebo chlapcem světa?

Agentura Elite Prague opět vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2017. Castingy se budou konat ve dnech od 25. března do 8. dubna v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorkou soutěže je topmodelka Zuzana Stráská, která bude provázet všemi castingy.

casting bJsem velmi potěšen z kontinuálních úspěchů české krásy na poli profesionálního modelingu a opětovným vítězstvím posledního světového finále Janou Tvrdíkovou. Nejen tři vítězství za poslední čtyři roky, ale i skvělé výsledky finalistů ve světě potvrzují výbornou práci celého týmu Elite Model Look, který projekt v Čechách a na Slovensku realizuje,“ říká ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány.

svetove finale EML 2016 b

 

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.