Sociální sítě
Nahoru

Karl Lagerfeld již brzy okouzlí Česko

Za modely luxusní značky KARL LAGERFELD už nebudete muset létat do zahraničí – první českou pobočku nesoucí jméno světově proslulého módního návrháře nově naleznete v pražské Nákupní Galerii Myslbek. Moderní prodejna s výměrou 100 metrů čtverečních bude inspirovaná především rockovým stylem a její brány se poprvé otevřou již 25. března!

web_KL1

V obchodě KARL LAGERFELD v Nákupní Galerii Myslbek bude k dostání jarní kolekce oslavující pařížský půvab. Modely inspirované kulturními stylovými kódy „města světel“ zkombinují tamní eleganci s moderními neotřelými střihy, nesoucími výrazný rukopis Karla Lagerfelda. Součástí jarní kolekce je i label oblečení a doplňků „Fly with Karl“, zdobený nášivkami či záplatami s hravými motivy evokujícími cestováním.

web_KL2

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.