Sociální sítě
Nahoru

Absolutní Paříž v podání značky Lancôme!

 

HyperFocal: 0

Jaro patří růžím a městu lásky – Paříži! I z toho důvodu vás aktuální kolekce od Lancôme přenese právě sem… Díky jejím lehoučkým, sofistikovaně svůdným texturám a nádherným obalům se rychle přenesete do reality plné nádherného jasu, lahodné vůně růže a záblesků zlata. Vítejte v pařížské pohádce!

web_spring-2017-visuel-secondaire-rose-focus-merch-hd261016-5mb

Co přesně je na jaře u Lancôme nového?

  1. Dokonale hedvábná, sametově a matná pleť bez nežádoucího pudrového efektu, a to na 24 hodin! Lancome Teint Idole Ultra 24H Wear & Comfort Foundation make-up, od 949 Kč.
  2. Pro doplnění svěžího jarního looku navrhla Lisa Eldridge, Creative Make-Up ředitelka a make-up artistka značky Lancôme, krásnou paletku. La Palette La Rose, 1450 Kč
  3. Oblíbený lesk na rty propůjčí vašim rtům nevšední svůdnost. JUICY SHAKER, 590 Kč
  4. Efekt právě políbených rtů? S Parisian Lips Le Stylo žádný problém, pomůže vám inovativní cushion aplikátor! Na jednom konci je napuštěný ultra pigmentovanou semi-matnou barvou, zatímco krémová barva na druhém konci jemně obarví rty a dodá jim přirozený lesk. Parisian Lips Le Stylo, 650 Kč
  5. Inovativní tvářenka se postará o svěží vzhled bez ohledu na počet probdělých nocí. Cushion Blush Subtil, 1100 Kč

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.