Sociální sítě
Nahoru

Přichází AQ M23DAC s digitálními vstupy a kvalitním převodníkem

Společnost Acoustique Quality, výrobce špičkových českých Hi-Fi reprosoustav, představuje novinku v oblasti malých aktivních reproduktorů pro domácí poslech. Reprosoustavy AQ M23DAC navazují na úspěšné AQ M23. Na rozdíl od nich však nabízí rozšířenou konektivitu v podobě USB a optického digitální vstupu, kterým lze reproduktory snadno připojit k PC, notebooku, herní konzoli nebo televizoru. Jejich hlavní předností je ale celkové zvýšení kvality přehrávání audia z digitálních zdrojů.AQ_M23_LS1

Reproduktory AQ M23 se staly etalonem dostupné a kvalitní reprodukce hudby pro mladé a začínající Hi-Fi nadšence a stejný cíl si kladou i AQ M23DAC. Jejich srdcem je digitální zesilovač o výkonu 2x30W, který poskytne dostatek síly pro hlasitý poslech, ale především dokáže předat ručně pájené výhybce v perfektní kvalitě veškerý signál ze zdroje. Čisté a přesné výšky, skvěle prokreslené středy a přesně dávkovaný bas, který nepřekrývá zbytek frekvenčního pásma jsou tím, čím je řada AQ M23 ve své kategorii výjimečná.

Co posouvá AQ M23DAC ještě dál je přítomnost integrovaného D/A převodníku, díky kterému se již uživatel nemusí spoléhat na převod digitálního zvuku na analogový pomocí levných čipů. Ty bývají instalovány ve většině PC, notebooků a televizorů. Vestavěný 16bit Delta-Sigma převodník, který podporuje vzorkovací frekvence 32, 44.1 a 48 kHz, vezme tuto práci na sebe. Kromě jednoduššího propojení, které je výrazně odolnější vůči rušení než analogový přenos, tak nabídne i citelné zlepšení při přehrávání filmového audia a především hudby.

Prodej reprosoustav AQ M23DAC bude zahájen za doporučenou cenu 7 490 Kč po skončení výstavy Audio Video Show, která se koná 31.3 a 1.4 v hotelu Don Giovanni Praha. Kromě AQ M23DAC zde bude pro návštěvníky k poslechu připravena také sestava vlajkových reprosoustav AQ Passion a AQ Passion Teen.

 

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.