Sociální sítě
Nahoru

Velikonoční brunch v hotelu Hilton Prague

Ještě než na plno vypukne bujaré veselí Velikonočního pondělí, připravila luxusní restaurace Atrium jedinečný rodinný piknik. Neděle 16. dubna, a to od 12.30 do 15:00, se tak v hotelu Hilton Prague promění v živoucí oslavy jara. Ty potěší nejenom bohatým menu pro dospělé, ale hlavně speciálním dětským bufetem s mini řízečky, mini hamburgery, těstovinami, zmrzlinou i čokoládovými vajíčky a dalšími oblíbenými pochoutkami, které děti zabaví a rodičům dopřejí chvilku odpočinku. Od toho tu je i dětský koutek s aktivitami pro celou rodinu.

Atrium Restaurant 5V rámci programu nebude chybět ani živá hudba, oblíbený karikaturista, možnost malování na obličej a očekávaná výslužka pro děti – aby nezlobily. Rezervace je pak možné dělat na david.rolc@hilton.com nebo na telefonu +420 224 842 700, přičemž cena je 1 150 Kč na osobu a pro děti do 6 let je klasicky vstup zdarma a ty starší od 6 do 12 let obdrží slevu 50 %.

Atrium Restaurant 14V rámci neomezené konzumace jistě potěší:

Čerstvá pěna ze sýru Pecorino s hruškou

Krémová polévka z bílého chřestu s pistáciemi a pomerančovou kůrou

Pečená jehněčí  kýta s kopřivovou nádivkou

Medailonky z králičího hřbetu se slaninou a bylinkové knedlíky

Mrkvový dort

Jarní marshmallow na špejli

Čokoládová vajíčka

Hilton Velikonoce_Cz

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.