Sociální sítě
Nahoru

Velikonoční brunch v hotelu Hilton Prague

Ještě než na plno vypukne bujaré veselí Velikonočního pondělí, připravila luxusní restaurace Atrium jedinečný rodinný piknik. Neděle 16. dubna, a to od 12.30 do 15:00, se tak v hotelu Hilton Prague promění v živoucí oslavy jara. Ty potěší nejenom bohatým menu pro dospělé, ale hlavně speciálním dětským bufetem s mini řízečky, mini hamburgery, těstovinami, zmrzlinou i čokoládovými vajíčky a dalšími oblíbenými pochoutkami, které děti zabaví a rodičům dopřejí chvilku odpočinku. Od toho tu je i dětský koutek s aktivitami pro celou rodinu.

Atrium Restaurant 5V rámci programu nebude chybět ani živá hudba, oblíbený karikaturista, možnost malování na obličej a očekávaná výslužka pro děti – aby nezlobily. Rezervace je pak možné dělat na david.rolc@hilton.com nebo na telefonu +420 224 842 700, přičemž cena je 1 150 Kč na osobu a pro děti do 6 let je klasicky vstup zdarma a ty starší od 6 do 12 let obdrží slevu 50 %.

Atrium Restaurant 14V rámci neomezené konzumace jistě potěší:

Čerstvá pěna ze sýru Pecorino s hruškou

Krémová polévka z bílého chřestu s pistáciemi a pomerančovou kůrou

Pečená jehněčí  kýta s kopřivovou nádivkou

Medailonky z králičího hřbetu se slaninou a bylinkové knedlíky

Mrkvový dort

Jarní marshmallow na špejli

Čokoládová vajíčka

Hilton Velikonoce_Cz

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.