Sociální sítě
Nahoru

NAKUPUJTE V NOVÉM…

Ve středu 29. března 2017 otevřela společnost Vermont Holding a.s. v nové části pražského obchodního Centra Chodov nové prodejny GANT, Barbour a KARL LAGERFELD. V případě značky GANT se dokonce jedná o největší ze všech jejích dosud otevřených obchodů ve Střední Evropě. Značka Barbour tímto v Praze otevřela svou již druhou prodejnu. Nově se navíc na českém trhu objevila značka KARL LAGERFELD, která nabídne dámskou kolekci oblečení a doplňků.

VERMONT_0_0_0_HML_5523_5750_HiRes

Prodejna značky Gant zákazníkům poskytne rozšířený sortiment a ještě větší pohodlí při nakupování. „Prodejna o ploše 280 m2 je rozdělena na dámskou a pánskou část s vlastními lounge zónami a kabinkami s krbem. Novinkou je samostatná sekce na doplňky a obuv či samostatná část pro děti a kolekci GANT Home,“ představuje prodejnu Martin Florian, Store Concept Director Vermont.

VERMONT_0_0_0_HML_6335_5797_HiRes

Kromě vlastních obchodů byl v Centru Chodov otevřen také Vermont Lounge. „VIP prostor pro naše nejvýznamnější členy věrnostního programu VERMONT Club navrhl se svým týmem Marco Donati z milánského architektonického studia Storage Milano. Ve stylovém prostředí si naši top zákazníci budou moci dopřát malé občerstvení, nebo využít klidu vjinak rušném obchodním centru,“ uvádí PR manažerka, Aneta Hoffmannová.

VERMONT_0_0_0_HML_6272_5774_HiRes

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.