Sociální sítě
Nahoru

QLED TV posouvá domácí zábavu na zcela novou úroveň

Inovativní technologie i prvotřídní vzhled. Právě díky těmto klíčovým vlastnostem se prémiová řada špičkových televizorů QLED TV postarala o dokonalý průlom na poli domácí zábavy. Novinka značky Samsung je výjimečná především tím, že staví diváka a jeho uživatelské pohodlí na první místo. Prémiový design se zaměřuje na tři klíčové prvky: Q Picture, Q Smart a Q Style. Co si pod těmito pojmy představit? V prvním případě především dokonalou kombinaci světel a barev. QLED TV dokáže zprostředkovat přesné barvy a dosahuje 100% barevného objemu, což je nejvyšší dosažená hodnota na trhu potvrzená asociací Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), jednou z největších evropských vědecko-technických asociací.

web_samsung-introduces-new-lifestyle-tvs-at-global-launch-event-in-paris_33447250485_o

Prvek Q Smart pak povyšuje domácí zábavu na maximum a to především díky intuitivnějšímu ovládání, které můžete dokonale přizpůsobit vlastním potřebám. Naši redakci však nejvíce zaujal Q Style a jeho nové designové prvky hodící se do každé domácnosti. Úžasný je především zcela nový způsob propojení Invisible Connection, který skvěle řeší problém nevzhledných kabelů a „nepořádku“ kolem televizoru. Díky jedinému optickému kabelu spojujícímu všechna zařízení máte konečně možnost uspořádat si vlastní prostor přesně podle vašich snů. Otravná změť drátů se tak navždy stává minulostí.

web_samsung-electronics-ushers-in-a-new-era-in-home-entertainment-with-qled-tv-ahead-of-ces-2017_31280649313_o

Dalším skvělým vylepšením je nástěnný držák „No Gap Wall-mount“. K jeho hlavním přednostem patří především to, že dokáže televizor přidržet u zdi těsněji, než kdykoli předtím. Montáž lze navíc zvládnout během pouhé čtvrt hodinky! Pro ty, kteří nechtějí televizor věšet na zeď, Samsung navrhl řadu stylových stojanů. K našim favoritům patří Studio Stand připomínající malířský stojan. Tento inovativní nápad ocení především majitelé interiérů s uměleckým nádechem! Tím však přednosti této jedinečné novinky ani zdaleka nekončí. Chcete-li vědět více, těšte se na exkluzivní reportáž z představení nové řady televizorů, které se konalo v březnu v Paříži. Najdete ji v připravovaném vydání časopisu TOP CLASS (červen-červenec), v prodeji od 11. 5. 2017.

web_qled-launch-paris-1_32615837413_o

 

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.