Sociální sítě
Nahoru

TŘETÍ SVĚTOVÝ REKORD PRO BVLGARI

V návaznosti na hodinky s tourbillonem a následně s minutovou repeticí posouvá nový model opět hranice o kus vpřed. Společnost Bulgari s hrdostí představila svůj třetí světový rekord. Octo Finissimo Automatic jsou momentálně nejtenčí ultra tenké hodinky s automatickým nátahem na trhu. Po představení modelu s Tourbillonem v roce 2014 a Minute Repeaterem v roce 2016 dům Bulgari představuje nový model s výškou pouzdra 5,15 mm zatímco strojek se samonátahem ukrytý v pouzdře o průměru 40 mm je vysoký pouze 2,23 mm.

DSC_7596Extrémní tenkost je hodinářskou komplikací sama o sobě. Pro sestrojení extra tenkých hodinek je nutné, aby každá součástka perfektně zapadala do návrhu. Dobrá čitelnost času je zajištěna ručkami a indexy hodin potaženými černým PVD materiálem.

DSC_7594Model Octo Finissimo Automatic s pouzdrem z titanu je poháněn novým calibrem BVL 138, vysokým pouze 2,23 mm. Strojek bije o frekvenci 21 600 vibrací za hodinu a má 60 hodin rezervu chodu. Automatický nátah je tvořen mikrorotorem z platiny, který zajišťuje lepší výkonnost. Hodinky jsou voděodolné do 30 metrů.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.