Sociální sítě
Nahoru

Zpomalte kolotoč neustále pracující mysli

Prostředí exkluzivního Wellness & Spa hotelu Boscolo milujeme především proto, že má samo o sobě schopnost zavést nás do říše relaxace. Ovšem to, co přišlo s léčivým dotykem Jany Ehlrichové, terapeutky a tvůrkyně masážního mistrovského díla s příznačným názvem Ikarův let, bylo nad naše očekávání. Tlumené světlo a klidná hudba by měly být samozřejmým standardem ve všech masážních salonech a jinak tomu není ani v Boscolo Spa.

web_Boscolo cover

Počáteční zklidnění, šálek lahodného čaje a mohlo se začít. Zkušená masérka rozehrála symfonii hmatů přesně mířených na reflexní body zad, hlavy a nohou. Kontrast horkého oleje z dílny [ comfort zone ] s příjemně chladivými dlaněmi bylo v daný okamžik přesně to, co dokázalo uvolnit stažené svaly a zpomalit rozjetý kolotoč neustále pracující mysli. Chvílemi se zdálo, že snad létá sama masérka, jako by měla dokonce více rukou. Vrcholným zážitkem byla závěrečná reflexní masáž obličeje, která bez nadsázky dokázala odpoutat od země. Verdikt je jasný: z Ikarova letu budou nadšení všichni, jejichž mozek musí být v zaměstnání i v soukromí v podstatě vrcholovým sportovcem.

web_BoscoloSpa_treatmentroom copy

 

Masáž: Ikarův let

Kde: Boscolo Wellness & Spa

Cena: 3100 Kč (90 min)

Kontakt:  www.boscolospa.cz

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.