Sociální sítě
Nahoru

Rozehrajte na svých rtech svůdnou „válku“ barev!

web_Pure+Color+Love_Kendall+Jenner_Model_Global_Expiry+December+2017

Výrazné rtěnky se širokou škálou zářivých odstínů a nápadných provedení patří k povinné výbavě jarních měsíců. Značka Estée Lauder má jako vždy skvělé načasování a představuje kolekci Pure Color Love, jejíž tváří je americká modelka Kendall Nicole Jenner. Novinky z této řady vaše rty rozmazlí účinnými výtažky z ovoce a směs olejů z granátového jablka, manga a acai udrží je hydratované a hebké. Vybírat navíc můžete ze 30 odstínů a 4 různých provedení:

  • Ultra Mattes – výrazně matná a sytá barva
  • Shimmer Pearls – sytá a výrazně perleťová barva
  • Cooled Chromes – sytá kovová barva s extrémním obsahem perleti
  • Edgy Cremes – sytá a krémová barva

Pure+Color+Love_Collateral+on+Background_Lip+Strip_Global_Expriy+March+2018

Bonus na závěr? Nová Pure Color Love rtěnka chutná po sladké vanilce a vaše rty zanechá neodolatelně lahodné. Řiďte se svou aktuální náladou, nebojte se experimentovat a odstíny svobodně míchejte. A pamatujte, že pro odvážné neexistují žádná omezení.

web_Pure Color Love_Kendall Jenner_BTS 3_Global_Expiry January 2019

Rtěnky z kolekce Pure Color Love budou dostupné od dubna 2017 ve značkových prodejnách Estée Lauder a vybraných parfumeriích za doporučenou cenu 690 Kč.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.