Sociální sítě
Nahoru

Slovenské Tatry rozzáří oslava plná světel a luxusu

Druhá dubnová sobota se v Tatrách ponese v duchu oslav. Hotelová síť Kempinski si totiž připomíná již 120. výročí svého založení. Luxusní party se bude konat 8. dubna a po komorním koncertě na vás čeká šampaňské známé francouzské značky Henri Giraud a kulinářské speciality Tomáše Tejbuse. Kromě osobního setkání s managementem se můžete těšit i na unikátní otevírání šampaňského metodou sabráž, kterou předvede someliér Matúš Hamara. Chybět samozřejmě nemůže ani narozeninový dort!

web_Hotel-Entrance-Summer-Evening

Grand Hotel Kempinski High Tatras je známý tím, že zachytává půvab královských dob okořeněný dokonalým pohodlím moderní doby. K dispozici je široká nabídka pokojů, ze kterých budete mít výhled na jezero či okolní přírodu. V průběhu dne můžete poznávat krásy Tater, dopřát si kávu na Lomnickém štítě anebo se nechat rozmazlovat v hotelovém ZION SPA LUXURY. Více informací o akci najdete na hotelové stránce www.kempinski.com/hightatras.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.