Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice hodinek Big Bang Unico Depeche Mode

Skupina Depeche Mode a společnost HUBLOT představuje další milník své spolupráce: hodinky Big Bang Unico Depeche Mode. Finanční výtěžek z této limitované edice 250 kusů půjde na charitu, přesněji na vodu. „Obyčejnou“ tekutinu, kterou potřebují lidé po celém světě. ricardo-guadalupe-depeche-mode-jean-claude-biver-scott-harrison-v2Anglická kapela vyráží na své turné Global Spirit Tour a společně s jeho začátkem v květnu 2017  bude  dostupná  limitka,  jejíž  pouzdro  je  vyrobeno  z  černé  keramiky  v  ojedinělém strukturovaném designu. Její rockový vzhled je podpořen ocvočkovanou manžetou, která se dá připnout na řemínek z kůže a gumy. Skeletonový číselník nechá vyniknout strojek, chronograf s funkcí flyback. Logo Depeche Mode je viditelné na pozici 6, ze zadní strany je na safírovém skle viditelný symbol charitativního projektu: žlutý kanystr. Tyto nové „hodinky pro vodu“ představila skupina osobně na hodinářské výstavě Baselworld 24. března 2017. Depeche Mode i Hublot se zříkají zisku, částka podpoří misi, již přináší čistou a bezpečnou pitnou vodu lidem v rozvojových zemí.

Je to letos sedm let, kdy se společnost Hublot a rockeři z Depeche Mode rozhodli pro partnerství s charitativním podtextem. Předchozí kampaně zaplatily přívod pitné vody pro více než třicet tisíc  lidí.  Ze  zisku  se  financovalo  229  projektů  v  Nepálu  a  Etiopii,  vybudovalo  se  220 potrubních vedení a 19 studní. S novou kampaní by chtěli „depešáci“ přinést vodu až padesáti tisícům lidem na celém světě. Charitativní  akci  Water  (Voda)  si  členové  skupiny  Depeche  Mode  pochvalují.  Na  tiskové konferenci v Basileji mluvili o tom, jak sami viděli děti, které nesou vodu své rodině, jdou několik dnů a snaží se nerozlít ani kapku. Odhaduje se totiž, že 663 miliónů lidí, tedy každý desátý člověk na zemi, nemá přístup k nezávadné pitné vodě. Právě špinavá voda je strůjcem nejrůznějších onemocnění, které se snadno šíří.

Limitovaná edice 250 kusů, průměr pouzdra 45 mm, pouzdro i luneta je z leštěné strukturované černé keramiky. Hodinky s automatickým nátahem a chronografem s funkcí flyback pohání kalibr HUB1242 s rezervou chodu 72 hodin. Datumovka je viditelná na pozici 3.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.