Sociální sítě
Nahoru

SPECIÁLNÍ EDICE SUZUKI VITARA

Po několika speciálních edicích modelu Swift přichází Suzuki s podobně upravenou variantou oblíbené řady Vitara. Novinka pojmenovaná Vitara SE kombinuje luxus nejvyšší výbavy Elegance s výrazným designem v lehce sportovním stylu.

Vitara SE 2Zvenčí je Vitara SE snadno rozeznatelná podle chromované pětidílné masky chladiče ve stejném designu, jako má Vitara S. Vlastní styl speciální edice rozvíjejí LED světlomety s měděným orámováním projektoru a 17‘‘ kola z lehkých slitin v měděném odstínu. V nabídce se objevují nové barevné kombinace, především tmavě modrý perleťový lak Sphere Blue, který se dosud nabízel jen pro model S-Cross. Vitara SE bude dále k dispozici s černým nebo bílým perleťovým lakem. Modrou a černou lze na přání mít v dvoubarevném provedení se střechou v šedé barvě.

Vitara SE 3Detaily v interiéru jsou sladěné s unikátními prvky exteriéru. Hodiny na palubní desce a výdechy ventilace proto mají orámování v měděné barvě. V podobném odstínu je také ozdobná lišta na palubní desce, lišty ve výplních dveří a orámování panelu okolo řadicí páky. Bočnice sedadel jsou čalouněné kůží v měděném odstínu, středová část, stejně jako výplně dveří, jsou ze semiše s okrasným prošíváním.

Výbava SE vychází z vrcholné specifikace Elegance. Standardem je proto mimo jiné vestavěná navigace, parkovací senzory vzadu i vpředu doplněné o parkovací kameru, adaptivní tempomat a systém nouzového brzdění, vyhřívání sedadel, elektrické stahování předních i zadních oken nebo elektricky sklopná zpětná zrcátka. Navíc je výbava rozšířena o středovou loketní opěrku. Speciální edice Suzuki Vitara s motorem 1,6 VVT stojí 481 900 Kč, ve verzi s pohonem 4×4 AllGrip 529 900 Kč. Vůz bude k dispozici od dubna 2017 u všech autorizovaných prodejců Suzuki.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.