Sociální sítě
Nahoru

The World of Joe Hisaishi: výprava do světa nespoutané fantazie

web_hisaishi4

Cestu do fantazie – jeden z nejznámějších japonských animovaných filmů – asi není třeba dlouze představovat. Pokud vás tajemný příběh o světě duchů vtáhl a nepustil, jistě vás potěší, že autor filmové hudby a světoznámý skladatel Joe Hisaishi přijal pozvání na festival Film Music Prague 2017. Možnost vidět slavného umělce na živo máte v neděli 23. dubna, kdy bude v unikátním prostoru Fora Karlín dirigovat koncert s názvem The World of Joe Hisaishi.

web_Hisaishi1

Hisaishi vešel ve všeobecnou známost především dlouholetou spoluprací s japonským Studiem Ghibli, které v uplynulých letech kromě již zmiňovaných titulů produkovalo také animované snímky Můj soused Totoro a Laputa: Nebeský zámek nebo Zámek v oblacích. K těmto a dalším filmům Hisaishi napsal hudební doprovod, jímž zcela bez nadsázky okouzlil takřka celý svět. Patříte-li k jeho příznivcům i vy, zaměřte svou pozornost na webové stránky festivalu: filmmusicprague.com

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.