Sociální sítě
Nahoru

Něžný dotek lípy v Mandarin Oriental Spa

Představte si to nejlepší, co od masáže očekáváte, a to ještě znásobte dvěma. Ano, mluvíme tady o návštěvě věhlasných Mandarin Oriental Spa, která se hned za vstupními dveřmi promění ve spirituální zážitek. Pokud lze totiž o nějakém místě říci, že z jeho genia loci příjemně mrazí, pak jsou to právě lázně tohoto pětihvězdičkového skvostu, které byly zbudovány v bývalé renesanční kapli. Magické prostředí na vás začne působit okamžitě, dobu před masáží totiž strávíte rozjímáním se šálkem čaje v místě původního hlavního oltáře. My jsme v Mandarin Oriental Spa vyzkoušeli rituál s překrásným názvem Lipové objetí, který provází léčivými a relaxačními účinky bylin rostoucích v magické oblasti Mcel.

web_MOPRG 2006 SPA VTL RM

Na začátek si vychutnáte pár doušků lipového čaje, zatímco vás terapeutka seznámí s průběhem celého rituálu, jenž začíná důkladným celotělovým peelingem směsí soli a bylin. Po sprše následují vyhřívané lipové obklady nohou a uvolňující masáž teplým olejem, který terapeutka vmasíruje zkušenými pohyby do pokožky plátěnými pytlíky naplněnými směsí devíti magických mcelských bylin. Nakonec zachumláni v hřejivé dece absolvujete ještě relaxační masáž obličeje vzácným růžovým olejem, při které si budete zbožně přát, aby tohle dokonalé hýčkání nikdy neskončilo. Každý rituál ale svůj konec má. Útěchou vám však může být, že sem se rozhodně rádi vrátíte.

web_Rosehip Honey peeling (3)

Kontakt: www.mandarinoriental.czeshop.chateaumcely.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.