Sociální sítě
Nahoru

The Gallery hotel Four Seasons Prague

Stále přemýšlíte, kam pozvat své obchodní partnery či přátele v průběhu dne? Hotel Four Seasons Prague tuhle otázku vyřešil za vás. Otevírá totiž ve svém lobby nový lounge a bar s názvem Gallery. Hostům nabídne jedinečný prostor pro obchodní setkání či příjemné chvíle s přáteli u šálku kávy či čaje, prémiové šampaňské, koktejly, široký výběr lihovin a vín. Nápojové menu navíc doplňuje výběr čerstvého pečiva, dezertů a slaných kanapek.

_DSC0039orez

Gallery nabídne také výběr lehkých snídaní, tradičních odpoledních čajů párovaných se šampaňským či koktejly, i lahodné dezerty od šéfcukráře Tomáše Dražského. „Mým oblíbeným dezertem z nabídky Gallery je jahodový cheesecake. Klasickou recepturu jsme upravili přidáním růžového pepře. Dodá dezertu na zajímavosti. Pro ty, kteří preferují tradiční české sladkosti, jsme do nabídky zařadili kynuté koláče s mákem, tvarohem a povidly, a navíc jsme je obohatili o čerstvé ovoce. Čokoládovou roládu s krémem mascarpone a višněmi a také domácí makronky nabízíme hostům nejen s bezlepkovou dietou,“ říká Tomáš Dražský.

_DSC0131

Unikátní zrcadlová skříň, dominanta celého lounge prostoru, skrývá výběr prémiových značek šampaňského, koňaků, whisky, rumů, portského, brandy armagnac, lokálních destilátů včetně bezlepkové vodky Babička, becherovky, slivovice a další. Gallery je tak ideálním místem na skleničku před nebo po večeři. Stylové vitríny na dezerty, knihovna, krb a nábytek v teplých barvách, jimž kraluje hnědá a cihlová, a pohodlná křesla a sofa utvářejí útulnou a přívětivou atmosféru. Gallery představuje současné české umění, nechybí malby, kresby, fotografie, sklo či na míru navržené lampy a lustry renomovaných českých tvůrců, včetně Lasvitu, Pavla Roučky, Ronyho Plesla, Richarda Kočího, Milana Chabery, Tomáše Němce a dalších.

_DSC0110

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.