Sociální sítě
Nahoru

Nola Restaurant zaujme jiným přístupem

Místo, kde se střetává americká kuchyně s francouzskou, prostor, kde vládne šéfkuchař a kde se vaří jen z kvalitních, čerstvých surovin… To je NOLA. Nově otevřená restaurace v Praze na Pankráci, která se svým zákazníkům snaží servírovat jen to nejlepší.

IMG_7489 webV NOLE vaří ze surovin od prověřených dodavatelů, pohrávají si s kořením, aby jídlo mělo skutečně chuť a nebojí se nových receptů. Jídla pro každý den sestavují podle sezony (aby byla vždy čerstvá a s co nejvyšším obsahem živin), nabídky od dodavatelů a samozřejmě také nálady šéfkuchaře. Těšit se můžete nejen na hamburgery a steaky, ale také krevety, ryby, fritaty, bruschetty a celou řadu dalších chutí. Vše můžete zapít jednou z domácích limonád nebo nápojů Jarritos, večer se pak nechte omámit některým z výběrových rumů, ginů, vín či koktejlů. Pivo zde odebírají především od malých pivovarů jako je Harrach, Fabián, Kout, Konrád, Kocour či Náchodské pivo.

IMG_7443 webVe světlém prostředí na vás čekají nejen útulné kouty ideální pro trošku romantiky, ale také prostorné plochy, kde se můžete sejít s partou přátel. Vychutnejte si zde šálek dobré kávy či smetanové horké čokolády a nezapomeňte ochutnat některý z domácích dezertů. Po domluvě vám náš tým rád připraví degustaci vín či rumů, oslavu narozenin, firemní večírek či catering.

IMG_7324 web

IMG_7404 web

Více z rubriky Gastro

  • Vánoční edice Hennessy Very Special

    Značka prémiového koňaku Hennessy odhaluje u příležitosti blížících se svátků limitovanou edici legendárního koňaku Hennessy Very Special ve speciálním dárkovém balení....

    Jan Pešek21.10.2020
  • Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

    Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.