Sociální sítě
Nahoru

Nola Restaurant zaujme jiným přístupem

Místo, kde se střetává americká kuchyně s francouzskou, prostor, kde vládne šéfkuchař a kde se vaří jen z kvalitních, čerstvých surovin… To je NOLA. Nově otevřená restaurace v Praze na Pankráci, která se svým zákazníkům snaží servírovat jen to nejlepší.
IMG_7489 webV NOLE vaří ze surovin od prověřených dodavatelů, pohrávají si s kořením, aby jídlo mělo skutečně chuť a nebojí se nových receptů. Jídla pro každý den sestavují podle sezony (aby byla vždy čerstvá a s co nejvyšším obsahem živin), nabídky od dodavatelů a samozřejmě také nálady šéfkuchaře. Těšit se můžete nejen na hamburgery a steaky, ale také krevety, ryby, fritaty, bruschetty a celou řadu dalších chutí. Vše můžete zapít jednou z domácích limonád nebo nápojů Jarritos, večer se pak nechte omámit některým z výběrových rumů, ginů, vín či koktejlů. Pivo zde odebírají především od malých pivovarů jako je Harrach, Fabián, Kout, Konrád, Kocour či Náchodské pivo.
IMG_7443 webVe světlém prostředí na vás čekají nejen útulné kouty ideální pro trošku romantiky, ale také prostorné plochy, kde se můžete sejít s partou přátel. Vychutnejte si zde šálek dobré kávy či smetanové horké čokolády a nezapomeňte ochutnat některý z domácích dezertů. Po domluvě vám náš tým rád připraví degustaci vín či rumů, oslavu narozenin, firemní večírek či catering.
IMG_7324 web
IMG_7404 web

Více z rubriky Gastro

  • Valentýn s obsahem alkoholu

    Valentýn je známý jako svátek lásky již celá staletí. Pro její oslavy existuje spousta symbolů, ale jedním z hlavních jsou bezpochyby jahody....

    Marek Zelený9.1.2018
  • Designová perla Karlových Varů

    Jeden z nejlepších hotelů v Karlových Varech se může pochlubit skvělou kombinací špičkových služeb a designového prostředí. Hotel St. Joseph Royal...

    Marek Zelený8.1.2018
  • Týden vína v Praze

    V týdnu od 22. do 28. ledna 2018 se Praha stane dějištěm jubilejního desátého ročníku festivalu vína Prague Wine Week 2018....

    Jan Pešek8.1.2018
  • Podlehněte pokušení luxusních sýrů

    Nejen v období Vánoc toužíme, pokud jsme milovníky vybraných lahůdek, potěšit chuťové pohárky noblesní specialitou, jež, pokud jde o kvalitu a chuť,...

    Alena Dušková20.12.2017
  • Menu v Bageterii Boulevard sestavené vyhlášeným guru české gastronomie

    Od včerejšího dne si do oblíbené Bageterie Boulevard je možné zajít na něco opravdu výjimečného. Zimní nabídku totiž rozšiřuje nové CHEF...

    Marek Zelený20.12.2017
  • Čech Jan Teska se stal mistrem světa v míchání koktejlů

    Na mistrovství světa v Kodani zářil český barman Jan Teska. Na světovém koktejlovém šampionátu Mezinárodní barmanské asociace zvítězil s koktejlem, který...

    Jan Pešek19.12.2017
  • Naučte se rozumět vínu – z pohodlí svého domova

    Milovat víno je skvělé, naučit se ho dobře znát je ještě lepší. Přední český sommelier Jakub Přibyl vložil své mnohaleté zkušenosti...

    Marek Zelený18.12.2017
  • Nola: láska ze sídliště

    Že láska prochází žaludkem, to ví snad každý. V restauraci Nola na pražském Pankráci tak už v předvánočním stresu začali myslet...

    Jan Pešek16.12.2017
  • Emirates ve svátečním období nabízí vánoční menu

    Letecká společnost Emirates v prosinci přináší vánoční atmosféru do všech cestovních tříd. Zákazníci Emirates si budou moci jak v jejích letištních...

    Jan Pešek12.12.2017
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.