Čeká vás svatba, oslava nebo zásadní výročí? Buďte o krok napřed a vyberte si stylové a elegantní španělské víno. Zpříjemněte důležitý den sobě i hostům přípitkem ze svěží šumivé cavy od jednoho z nejstarších katalánských vinařů Codorníu. „Historie Codorníu sahá daleko do roku 1551. Jako vůbec první na světě začalo vyrábět luxusní šumivé víno, které dnes známe pod pojmem cava. Úspěchy vinařství jsou dány hlavně vyvážeností a stabilně vysokou kvalitou jeho elegantních vín,“ popisuje Alexander Suja, marketingový ředitel Premier Wines & Spirits (PWS), kteří produkty Codorníu distribuují v České republice a dodává: „V portfoliu vinařství Codoríu najdeme i krásná tichá vína, a proto jsme připravili atraktivní set vín tohoto vinařského domu právě pro oslavy a svatby“. Cava je španělské lehce pitelné víno, které se vyrábí tradiční metodou šampanizace, tedy druhotným kvašení přímo v lahvi. Za vnikem první cavy stojí katalánská společnost Codorníu, která je nejstarším vinařstvím ve Španělsku a 17. nejstarším vinařstvím na světě. Její nejpopulárnější produkt Anna de Codorníu navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. „Jde o poctu poslední člence rodiny, která nesla jméno Codorníu. Pro svou lahodnou chuť, vysokou kvalitu a výjimečné balení se Anna de Codorníu stala symbolem vinařství a ideálním nápojem k oslavě důležité události, jakou je svatba,“ dodává Alexander Suja. Cava Anna de Codorníu je zároveň součástí rozsáhlého svatebního setu pro 50 osob, které vinařství ve spolupráci s PWS nabízí. Obě varianty svatebního setu tvoří krásná šumivá, tichá, ale i nealkoholická vína z produkce Codorníu.
Více z rubriky Gastro
-
Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence
Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...
25.3.2024 -
Prožijte Velikonoce v džungli města
Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...
22.3.2024 -
Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch
Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...
20.3.2024 -
Světový den vody 2024
Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...
19.3.2024 -
The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti
Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...
19.3.2024 -
Velikonoce s Baronem
Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...
18.3.2024 -
Deer s novým kreativním menu
Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...
18.3.2024 -
Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy
V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....
12.3.2024 -
V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje
Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...
12.3.2024