Sociální sítě
Nahoru

Přestaňte všem říkat váš věk…

Trápí vás stárnutí a strach z dalších a dalších vrásek? Dermalogica může vaše obavy vyřešit jednou provždy. Nový silně účinný produkt určený k redukci známek stárnutí pleti – Overnight Retinol Repair 1%, který se těší světovému renomé, totiž bude již brzy uveden na český a slovenský trh.

1

Tohle vysoce koncentrované sérum sloužící jako noční péče obsahuje retinol o klinické síle 1%, stěžejní složkou přípravku je tedy čistý vitamín A (vysoce aktivní forma retinolu), který prokázal schopnost až dramaticky redukovat drobné linky, vrásky, nerovnoměrný tón pleti a bojovat proti volným radikálům. Sérum je určeno ženám i mužům, kteří chtějí výrazné výsledky, aniž by složení přípravku narušovalo zdraví jejich pleti nebo způsobovalo nepříjemné pocity. Overnight Retinol Repair 1% navíc bude k dostání výhradně v salonech Dermalogica® na základě doporučení profesionálního pleťového terapeuta.

productwithpackaging1-retinol

Protože je molekula retinolu sama o sobě velmi citlivá a při kontaktu se světlem či vzduchem může ihned ztratit účinnost, byly sérum aplikováno do mikrokapslí, které tuto molekulu chrání. Díky nim si tak může retinol zachovat stabilitu a účinnost. Overnight bude k dostání ve 25 ml vzduchotěsném balení spolu s 15 ml tubou přípravku Buffer Cream za 2690 Kč. Přípravek bude možné zakoupit od 1. 5. 2017 v salonech u profesionálních pleťových terapeutů.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.