Sociální sítě
Nahoru

Jak se líčilo na Dior Haute Couture show?

Peter Philips, kreativní a image ředitel Dior make-upu, stvořil pro Haute Couture kolekci SS2017 značky Dior zářivé líčení s dokonalým přirozeným a prozářeným vzhledem. Na co se ve svém kreativním počinu zaměřil? Především na tajemnou atmosféru, poetickou hru svádění a ódu na prerafaelitskou krásu. Podstatné pro něj bylo zejména zdůraznění jemné záře a smyslnosti.

web_Dior_Ginza6_03

„Abych dosáhl velmi prozářeného a přirozeného vzhledu, nechtěl jsem používat příliš mnoho make-upu. V rámci zachování jemné textury pleti jsem zvolil Diorskin Forever & Ever Wear Primer jako podkladovou bázi, následoval make-up Dior Forever Perfect Cushion. Tváře jsem ozdobil jemným růžovým závojem Diorblush v odstínech 756 a 876. Nakonec jsem lehce nanesl Diorskin Nude Air Luminizer – odstín 001 pro dosažení perleťového rozjasnění významných oblastí obličeje – čelní kosti, kořenu nosu nebo oblasti nad horním rtem,” vysvětluje Peter Philips.

web_Dior_Ginza6_04

Oči jsou nahé, bez řasenky a bledá víčka jsou sjednocená díky Diorshow Mono v odstínu 317 Metaphore a linkou Diorshow Khôl v odstínu 529 Beige. „Sjednocená pleť byla zaměřená na hvězdný třpyt, vytvořil jsem několik variant, aby každá modelka měla vzhled na míru. Třpytky jsem nanesl na lícní kosti a směrem ke spánkům. Ale rozhodl jsem se aplikovat i jednu větší rebelskou hvězdu do vnitřního koutku každého oka nebo doprostřed spodního víčka,” zdůrazňuje Peter Philips.

web_Dior_Ginza6_05

„Rty byly vyhlazeny novým produktem Lip Sugar Scrub a poté jemně zkrášleny Dior Addict Lacquer Stick v odstínu 550 Tease, který jsem aplikoval do středu spodního rtu. Když aplikujete pouze jemné množství produktu, jeho krémová textura a nenápadný lesk dodá rtům plný vzhled. Rty jsou smyslné, ale ponechávají si velice přirozený vzhled,” uzavírá kreativní a image ředitel Dior make-upu.

web_Dior_Ginza6_13

Všechny snímky:

Haute Couture Spring Summer 2017 Repeat Show Tokyo, Dior Show Backstage

Dior Make-up created and styled by Peter Philips

Photographer: Christian Dior Parfums

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.