Sociální sítě
Nahoru

ELEKTRO KOLOBĚŽKA SCROOSER

Scrooser je značka stylových koloběžek vyrobených v Německu. Má jednoduchý design a stejně jednoduché poselství, kterým je jedinečný prožitek z jízdy. S vaším prvním odrazem aktivujete technologii “impulse drive” a vaše svalová síla se znásobí elektrickým motorem, díky němuž můžete dosáhnout rychlosti až 25km/h. Motor je vybavený šestým smyslem, který analyzuje sílu vašeho odrazu a přizpůsobí zrychlení v souladu se stylem jízdy.

1531602_962703187082438_8462910508690907494_o (2)Energii vaší jízdě dodá 36V baterie která udrží 20 Ah. Je chytře uložena pod spodním krytem a můžete jí jednoduše nabíjet. K úplnému nabití koloběžky postačí jen dvě a půl hodiny. Koloběžka má displej, který je umístěn uprostřed řídítek a odtud koloběžku uvedete do chodu a pak i vypnete. Na displeji máte také přehled o baterii a rychlosti jízdy. Kromě stylové jízdy se nyní díky Scrooser koloběžkám bez problémů dopravíte třeba i do úplného centra města. Koloběžka Scrooser má dojezd až 55 km.

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.