Sociální sítě
Nahoru

Značka Gucci představila v New Yorku novou vůni Gucci Bloom

Gucci Bloom je první vůní z rukou kreativního ředitele, Alessandra Michele, který stojí v čele luxusního módního italského domu Gucci a od svých ojedinělých návrhů modelů a doplňků si tak pomyslně odběhl k navržení parfému Gucci Bloom. NEW YORK, NY - MAY 02: A view of the live birds on display at the Gucci Bloom Fragrance Launch at MoMA PS.1 on May 2, 2017 in New York City. (Photo by Craig Barritt/Getty Images for Gucci)Slavnostní uvedení tohoto dámského parfému na trh proběhlo na soukromém večírku v MoMA PS1 v New Yorku. Zúčastnil se ho sám Alessandro v doprovodu tváří vůně Gucci Bloom, kterými se stalo trio překrásných žen – herečka Dakota Johnson, umělkyně Petra Collins a modelka Hari Nef. Jejich osobitou a jedinečnou krásu zachytil v nové kampani Glen Luchford pod vedením právě Alessandra Michele. 2_Gucci Bloom Pack ShotPři příležitosti vzniku Gucci Bloom byl dvůr Institutu moderního umění na Long Islandu přeměněn v městskou zahradu zdobenou divokými květinami jako jsou růže, jasmín, pivoňky a lilie. Celou atmosféru dokreslili ptáci hýřícími barvami ve starožitných klecích. O hudbu se postarala DJ Juliana Huxtable a vystoupila i britská hudební skupina Goldfrapp. Gucci Bloom se objeví ve vybraných parfumériích již v srpnu 2017 i v České republice a na Slovensku. NEW YORK, NY - MAY 02: Model Hari Nef, Gucci Creative Director Alessandro Michele and Artist Petra Collins attend the Gucci Bloom Fragrance Launch at MoMA PS.1 on May 2, 2017 in New York City. (Photo by Craig Barritt/Getty Images for Gucci)Tvářemi vůně Gucci Bloom jsou Dakota Johnson, Hari Nef a Petra Collins. Mezi Hosty eventu k uvedení nové vůně Gucci Bloom byly takové hvězdy jako například Lana Del Ray and A$AP Rocky, zpěvák Sean Lennon, americká zpěvačka a baskytaristka Laura Love, umělkyně a spisovatelka Cleo Wade, zpěvačka Soko, jedna z tváří vůně modelka Hari Nef, Jazmin Grimaldi vnučka Grace Kelly a model Ian Mellencamp. NEW YORK, NY - MAY 02: Dakota Johnson attends the Gucci Bloom, Fragrance Launch Event at MoMA PS.1 on May 2, 2017 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Gucci)

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.