Sociální sítě
Nahoru

LUXUSNÍ ŘEŠENÍ PRO ODPOČINEK NA TERASE A ZAHRADĚ

Únava po celodenním maratonu schůzek, zařizování a vyřizování. Den uteče, ani nevíte jak.  Jediné, po čem toužíte, je pohodlně se usadit a při šálku kávy, nebo skleničky vína relaxovat. Z terasy bytu pozorovat dění ve vzdálených ulicích, pod pergolou se kochat uklidňující zelení ve vaší zahradě. Chráněni před nepřízní počasí, s možností poslouchat hudbu přímo z reproduktorů v konstrukci pergoly, jedním stiskem tlačítka si přitopit nebo změnit výhled zatažením či vytažením větru a voděodolné screenové rolety.

algarve roof 2DIAMOND DESIGN vám toto vše nabízí. Elegantní, bezúdržbové pergoly Renson si lze upravit dle přání, potřeb a představ. Sami si zvolíte typ střechy i postranních panelů (rolety, skleněné či dřevěné posuvné stěny), vybavení jako jsou infrazářiče, reproduktory, barva LED osvětlení, způsob ovládání. Díky nadčasovému designu se nemusíte obávat jakéhokoli stylového narušení okolí vašeho domova. Pergoly jsou vhodné pro novostavbu, stejně tak pro stávající, či rekonstruované objekty.

NÁBYTEK-MANUTTI-1 (2)

NÁBYTEK-MANUTTI-2 (2)

Kontaktujte jakýkoli ze showroomů DIAMOND DESIGN – Praha, Brno, Hradec Králové, Ostrava, Zlín, Olomouc, České Budějovice nebo Velké Meziříčí. Designéři a produktoví manažeři se každému klientu věnují individuálně. Společně dojdete k ideálnímu řešení pro váš zasloužený relax.

pergola toscane

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.