Sociální sítě
Nahoru

NEJKRÁSNĚJŠÍ PŘÍRODNÍ LAGUNY SVĚTA

Už vás omrzelo lenošení u bazénů dokonalých hotelů? Chcete zažít něco neotřepaného a čarokrásného? Pak vás pozveme na cestu do blyštivých lagun, jejichž krásu kořenila sama příroda…

1.

V SRDCI ZEMĚ: ZÁVRT IK KILL, YUCATÁN, MEXIKO

Nechte se okouzlit geniem loci zatopeného cenote (závrt krasového původu), které vzniklo provalením několika stropů hlubokých jeskyní. Uvnitř se můžete vykoupat v přírodní nádrži s křišťálově čistou podzemní vodou a věřte nám, že se budete cítit, jako byste se právě vnořili do nitra planety. Ik Kil totiž naleznete 60 metrů pod povrchem země nedaleko města Pisté v Yucatánu v Mexiku.

Ik.Kil.Cenote.original.10147

2.

POD POLÁRNÍM KRUHEM: MODRÁ LAGUNA, GRINDAVÍK, ISLAND

Bláa lónið neboli Modrou Lagunu naleznete na lávových polích na poloostrově Reykjanes. Jedinečné geotermální lázně mají mléčně modrou zhruba 39 °C teplou vodu bohatou na minerály, jež řeší mnohé problémy s pletí. Dopřejte si relax v podobě masáže přímo uprostřed laguny a hýčkejte nejen svoje tělo, ale i mysl.

_h9b9742-2-edit-3

3.

MAGICKÝ VÝLET: VODOPÁDY ERAWAN, NÁRODNÍ PARK ERAWAN, THAJSKO

Dopřejte si magický výlet k sedmi vodopádům národního parku Erawan. Každý ze stupňů je jiný, ale každý nabízí koupání v průzračné osvěžující vodě. Procházkou džunglí po upravených cestičkách, nelekejte se, cestu lehce projdete i v jednoduché obuvi, se dostanete ke všem sedmi stupňům, obklopeni tropickou zelení a hravými makaky. Snový výlet vás naplní vaši duši harmonií.

568497

O dalších přírodních krásách si přečtete více v novém Top Class, které zakoupíte u vybraných novinových prodejců od 11. května.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.