Sociální sítě
Nahoru

Dior hostil ve svém panství slavné tváře

Do překrásné oblasti Grasse, centra parfumérské výroby, se toto pondělí sjelo mnoho známých tváří v čele s půvabnou herečkou Natalií Portman. Hostitelem nebyl nikdo jiný, než značka Dior, která v rámci uvedení nové vůně Miss Dior Eau de Parfum uspořádala velkolepou večeři v Château de la Colle Noire.

V Diorově dokonalém panství, které znovu otevřelo své brány před rokem, se během této významné příležitosti sešlo celkem 150 velmi významných hostů. Chcete-li si udělat alespoň letmou představu o tom, jaká na akci panovala nálada, podívejte se na následující video.

Francois Demachy, Natalie Portman

Francois Demachy, Natalie Portman

Ptáte se, jak voní novinka Miss Dior Eau de Parfum? Především velmi žensky! Přináší totiž okouzlující spojení damašské růže a májové růže z Grasse a za jejím zrodem stojí parfumér François Demachy. Vášnivý cestovatel, milovník hudby a ženské krásy pracuje pro Dior již od roku 2006. S jeho tvorbou se můžete detailněji seznámit například zde.

Kristen Crawley

Kristen Crawley

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.