Sociální sítě
Nahoru

TŘETÍ GENERACE STYLOVÉ POWERBANKY

Pokud jste v jednom kuse odkázáni na práci přes mobilní telefon a nedáte jej takžka z ruky, jistě jste už několikrát museli řešit, že se vám během dne přístroj vybije. Vy navíc nemáte možnost baterii „nasytit“, protože jste stále v pohybu. Řešením může být kvalitní powerbanka, která vám navíc spolehlivě dobije nejen mobilní telefon, ale i tablet, chytré hodinky, sluchátka či akční kameru…

IMG_1786

Značka Remax přichází s elegantní a stylovou novinkou – třetí generací Maxco Razor 8000mAh powerbank, která oproti konkurentům vyniká hned v několika ohledech. Její kapacita 8000mAh nabije váš telefon třikrát až čtyřikrát s nepřetržitou dobou nabíjení okolo sedmi hodin. Navíc svými rozměry 127 x 66 x 11 mm a ultra lehkou hmotností pouhých 150g nadchne milovníky nenápadných společníků. Jedinečný a perfektně funkční doplněk schováte do kabelky či kapsy kostýmku nebo saka. Remax dokonce uvádí, že je model Maxco Razor 8000mAh powerbank o 25% tenčí než srovnatelné powerbanky a dokonce nejtenčí ve své třídě.

IMG_1759

Atraktivní je i design, už se nemusíte obávat přehlížení ze strany vašich obchodních partnerů, když powerbanku vyndáte na konferenční stůl. Luxusní provedení se stylovým kovovým rámečkem působí velmi elegantně, model Maxco Razor 8000mAh powerbank můžete zakoupit v barvě žlutého zlata, tmavě modré, bílé, černé a velmi modním odstínu rosegold růžového zlata.

IMG_1751

Mile překvapeni budete jistě i kvalitou baterie, výrobce totiž slibuje její dlouhou životnost na více než 500 cyklů. Powerbanka je navíc vybavena Power IQ inteligentním ochranným systémem a spolehlivým řídícím čipem bránícím přehřátí, přepětí, zkratu i přebití. Tenhle nenápadný společník vás jistě nadchne stejně jako nás. Pro více informací navštivte www.maxco.cz.

IMG_1757

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.