Sociální sítě
Nahoru

ČISTÁ ROZKOŠ. NIC JINÉHO. BAZÉN FORT WAYNE OD MOUNTFIELDU

Prožijte rozkošný pocit znovuzrození. Každý den. Ve svém luxusním kompozitním bazénu řady FORT WAYNE, umístěném na zahradě či v interiéru. V bazénu, jenž je jedinečný mimo jiné tím, že byl postaven přesně podle vašich přání.

Bazén FORT WAYNE

Bazén FORT WAYNE

Zvolili jste si totiž svobodně nejen jeho design, ale například i jeho velikost a tvar stejně jako třeba víceúrovňový profil dna – s mělčinou pro malé děti a s hloubkou pro plavání a skoky do vody. Profil dna může být od 90 do 260 cm.

Bazén MÉTROPOLE

Bazén MÉTROPOLE

Bazény FORT WAYNE, vyráběné v USA, patří mezi světovou extratřídu. Jsou tvořeny stěnami ze speciálních vysokopevnostních panelů. Navíc jsou potaženy silnostěnnou vrstvou G-liners s příjemným, měkkým povrchem. Image a podobu svého bazénu si díky možnosti výměny vrstvy G-liners můžete kdykoliv změnit – Váš bazén tak bude dlouhá léta stále jako nový a přizpůsobující se vašemu aktuálnímu vkusu.

Bazén FORT WAYNE

Bazén FORT WAYNE

V Mountfieldu máte na výběr 25 základních modelových variant kompozitních bazénů řady FORT WAYNE. A 30 vzorů povrchů G-liners. Váš bazén FORT WAYNE bude prostě nejen luxusní, ale i unikátní.

Kromě bazénů FORT WAYNE má Mountfield v nabídce ještě jednu řadu luxusních kompozitních bazénů – řadu MÉTROPOLE, představující 14 základních modelových variant. Řada MÉTROPOLE se pyšní okouzlujícím francouzským šarmem.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.