Sociální sítě
Nahoru

Zahalte pleť do slunečního závoje

Samoopalovací přípravky nejnovější generace slibují zdánlivě nemožné: krásně sjednocenou pokožku, svěží a prozářený vzhled a bronzové zbarvení velmi podobné tomu, které si odvážíte z exotické dovolené. Za nás skvělá alternativa pro všechny, již se slunečním paprskům z jakýchkoliv důvodů vyhýbají.

web_Bronze+Goddess_Model_Carolyn+Murphy_Global_Expiry+December+2017

Estée Lauder představuje limitovanou kolekci Bronze Goddess, se kterou si dopřejete smyslného letního vzhledu kdykoli si zamanete. Tato kolekce na obličej a tělo navodí letní atmosféru díky rozjasňujícím, třpytivým a bronzujícím produktům, které vaší pokožce dodají sluncem políbený vzhled. Vyzkoušejte například jedinečně zářivý pudr, který můžete použít na jakoukoli část pokožky a v okamžiku vytvoříte svěží záři připomínající atmosféru letních dnů. Bronze Goddess Illuminating Powder Gelée vyjde na 1190 Kč.

web_Bronze Goddess_Product on White_Bronzer_Global_Expiry March 2018

Hedvábné opálení slibuje i péče Dior Bronze obsahující kyselinu mléčnou, díky níž dojde k pozvolnému sjednocení textury pokožky. Postupně vzniká opálení, jehož krásu a jas umocňují perleťové pigmenty. Verze Bronze Self-tanning Jelly určená na obličej stojí 1060 Kč, za samoopalovací přípravek na tělo zaplatíte o 400 Kč více.

F021245000DBRZSelfTanBodyGel150ml_F39

O zářivý efekt slunečních paprsků se postará také hydratační bronzer ve spreji od značky By Terry. Ten kromě „bronzujících“ účinků účinně okysličuje pleť a pokožku těla a dodává jim tolik potřebnou hydrataci. Zlaté mikročástečky zjemní a napraví texturu pleti a zahalí ji do zářivého objetí slunečních paprsků. Výrobek s chytlavým názvem Tea to Tan stojí 1020 Kč.

web_SUMMER17-PACKSHOT-TEATOTAN

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.