Sociální sítě
Nahoru

Vertu následuje trendy sezóny

Spojením nevšední kvality, sofistikovaných komponentů a impozantního designu vznikla nová řada Vertu Constellation, která představuje první dual sim smartphone z dílny Vertu. Zažijte pocit výjimečnosti a seznamte se s neobyčejným telefonem, který se stane vaší neomezenou vstupenkou do světa luxusu.

07_Vertu_Constellation_KeyVisual_112750KcVertu Constellation, s cenovkou 112 750 Kč, je zahalen do vkusného designu kombinující hliník a kůži v odstínech malinové, skořicově hnědé a petrolejově modré barvy. Celkový vzhled doplňují jemné detaily a elegantní linie, jež jsou zřetelným rukopisem značky. I přesto, že se dává svým vzhledem světu jasně na odiv, v oblasti funkcí a moderních technologií rozhodně nezůstává pozadu. Vysoce výkonný dotykový smartphone se může pochlubit 5,5 palcovým dotykovým AMOLED displejem, který přináší mimořádné barvy i detaily. Novinkou jsou dva sloty. Ty umožňují mít v telefonu dvě různé sim karty, což oceníte nejenom v případě častých cest do zahraničí. Vertu Constellation odemknete otiskem vašeho prstu.

07_Vertu_Constellation_Walnut_112750KcDíky kvalitnímu fotoaparátu s rozlišením 12 Mpx zachytíte důležité momenty ve vašem životě jediným dotykem na displeji, který je chráněn 140 karátovým safírovým sklem 6. generace. Maximálně čistý a nevšední zvukový zážitek zajistí dvojice reproduktorů s technologií Dolby Digital Plus. Tradiční funkcí je asistenční služba s názvem Vertu Conciérge. Tu můžete nepřetržitě využít pro záležitosti jako rezervace letenek, hotelů, restaurací či pro nákupy. Stejně tak vás potěší 4GB operační paměť a uživatelská paměť o velikosti 128GB. Nechybí možnost bezdrátového nabíjení telefonu, globální přístup k wifi síti pás či cryptované volání a posílání zpráv díky službě Silent Circle.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.