Sociální sítě
Nahoru

Obohaťte svoji kuchyni o kolekce přírodních solí z celého světa

Už jste slyšeli o nejnovější spolupráci Gérarda Vivese, mistra svého oboru, a značky Peugeot, nejznámějšího světového výrobce mlýnků na koření? Tito velikáni spojili své síly, aby společně vytvořili nový koncept Zanzibar – Solný bar. Vydejte se po jejich stopách a objevte původní druhy přírodní soli, včetně široké škály jejich chutí, které učiní každý pokrm zcela jedinečným.

web_33842 Zanzibar Sel AMBIANCE COVER

K dispozici jsou nejen dva druhy soli a čerstvá směs soli a koření, které jsou součástí mlýnku Zanzibar, ale také výjimečná kolekce různých druhů solí z celého světa v přirozeném stavu, tedy neupravené a bohaté na minerály a stopové prvky: Růžové Andy (Bolívie), Poušť Kalahari (Jižní Afrika), Bambusové lístky (Havaj), Rakouské Alpy (Evropa), Slunečné vločky (Indie), Čerstvá směs, Středomořská směs, Citrusová směs.

web_31459_ZANZIBAR 2

Více na: www.vasekuchyne.cz

 

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.