Sociální sítě
Nahoru

Odpočinek v královském duchu

Pouhých 45 minut od Paříže se můžete naladit na energii královského rodu Bourbonů. Uprostřed obrovského parku, jemuž dominují lesy, najdete velkolepý zámek, který je pověstný zejména opulentními svatbami a romantickými pobyty ve dvou. Raději předesíláme to, co už je při pohledu na fotografie nejspíše jasné: minimalisté a příznivci strohosti hotel Tiara Chateau pravděpodobně nedocení, ale o to okouzlenější tu budou historičtí nadšenci a přívrženci dobových interiérů.

Chateau Hotel Mont royal de Chantlilly

Okolí hotelu je sice převážně lesnaté, ale rozhodně ne nudné. Obzvlášť, pokud nejraději dobíjíte baterky během dlouhých vycházek či jízdy na kole. K exkurzi za hranice „panství“ svádí především zámek Chantilly, který byl částečně zničen během Velké francouzské revoluce a následně přestavěn na sklonku 19. století. Kromě rozsáhlého parku najdete v areálu také oceňované Le Musée Condé, jehož sbírky patří k nejlepším na světě.

web_Suite Royale 146

Čím Tiara Chateau boduje?

  • Architekti a interiéroví designéři se postarali o to, aby zde vládla dokonalá dobová atmosféra: hotel zdobí nábytek ve stylu Ludvíka XV. a Ludvíka XVI., impozantní dobové lustry, elegantní barevné tóny a materiály té nejvyšší kvality.
  • Z nabídky ubytování jednoznačně doporučujeme Royal Suite Forest View, který je něžnou připomínkou vznešené minulosti hradu.
  • V čele zámecké kuchyně stojí šéfkuchař Benoist Rambaud, známý nevšedním gurmánským repertoárem a schopností pozvednout jídlo na dokonalou symfonii vizuálních i chuťových vjemů.

web_Espace d+ętente piscine

Kontakt: montroyal-chantilly.tiara-hotels.com

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.