Sociální sítě
Nahoru

Osvědčená klasika ve službách profesionálů

Architekti, designéři, grafici, novináři, umělci… každý den spoléhají na univerzální inkoustový liner STABILO® Point 88. Evropská jednička mezi jemnými linery se přesností a výraznými tahy skvěle osvědčila při rýsování a práci se šablonami. Důvodem setrvalé obliby lineru Point 88 s šířkou stopy 0,4 mm mezi profesionály v nejrůznějších oborech je také mimořádně pestrá škála barev – nově je k dispozici v 47 odstínech včetně šesti neonových! V kovovém pouzdře chráněný hrot zaručuje dlouhou životnost.  A když jej v tvůrčím zápalu zapomenete zavřít, nevadí, bez víčka vydrží docela dlouho, aniž by vyschnul.

web_St_22548_88_point88_PR_picture_op

Kolekce dlouhých tenkých per STABILO® Point 88 byla na trh uvedena již v roce 1977 a od začátku vzbuzovala pozornost nejen svými vlastnostmi, ale i nezaměnitelným vzhledem: šestihranným designem s oranžovými a bílými pruhy. Ten vznikl vlastně náhodou, výrobní chybou – ze strojů omylem vyšla pera se světlými pruhy a ochranná známka produktu byla na světě.

web_St_22544_88_point88_ShadesOfRed_PR_picture_op

Více informací na www.stabilo.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.