Sociální sítě
Nahoru

Be Vegan: Sienna Byron Bay a její nové laky na nehty

metallic nail polishes

Australská značka Sienna Byron Bay se specializuje na laky na nehty a produkty nehtové péče. Své pojmenování získala díky nejznámější australské pláži Byron Bay, kde se celý příběh brandu odehrává. Její filozofií je vyrábět produkty nejvyšší kvality s úctou k přírodě a životnímu prostředí. Všechny výrobky Sienna Byron Bay jsou tedy veganské a nejsou testovány na zvířatech. Překrásné barevné laky na nehty mají navíc dlouhotrvající složení bez sedmi toxických látek obsažených v běžných lacích. Odlakovač, doplňující řadu nehtové péče, je vyroben ze sójových bobů a 100% obnovitelných zdrojů. Většina ingrediencí používaných v produktech Sienna Byron Bay je pak lokálního původu. Bezpochyby vás, stejně jako nás, zaujme víčko laku na nehty, které je ručně vyráběný originál ze dřeva stromů odstraněných kvůli udržitelnosti a omlazení lesa. Potisk sójovým inkoustem zajišťují lokální firmy, a to na recyklovaný papír. Celý proces výroby produktů se realizuje v Austrálii, aby se v maximální míře snížila karbonová stopa. Za lak na nehty zaplatíte 480 Kč, na odlakovač si připravte 570 Kč. Jedinečnou veganskou kosmetiku nově zakoupíte v kamenném obchodě Biosophy Pure Beauty, Křižíkova 463/113, 186 00 Praha 8 – Karlín nebo na online biosophy.cz

Utopia Harmony BlissProč právě Sienna Byron Bay laky na nehty…

7-free: neobsahuje formaldehyd, toluen, DBP, syntetický kafr, formaldehydovou pryskyřici, xylen, tosylamid. Neobsahuje benzofenon-1 ani živočišné složky.

Neutrals

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.