Sociální sítě
Nahoru

Kde se skvěle najíst při toulkách světem?

web_Odete 1

Co třeba v singapurské restauraci Odette? Spolumajitelem podniku ověnčeného dvěma michelinskými hvězdami je mladý šéfkuchař Julien Royer, který sází především na sezonní potraviny a tradiční postupy francouzské kuchyně. Charismatická kulinářská star je známá tím, že své menu neustále inovuje, vždy se však drží kánonu maximální jednoduchosti. Právě ta totiž patřila k mottům Julienovy babičky, která byla pro mladého šéfkuchaře velkou inspirací, a po níž je restaurace s překrásným interiérem pojmenována.

web_Odete 13

Velkolepý podnik se nachází v singapurské National Art Gallery a kromě výjimečného menu vyniká také svébytným designem. Na rozdíl od mnoha tradičních fine dining restaurací, které sázejí spíše na tmavší tóny, totiž Odette využívá pastelové odstíny a sílu denního světla, na první pohled tak působí velmi jemně a vzdušně.

web_Odete 6

Na zařízení restaurace se podílelo mnoho značek a umělců – kromě jiných: Montgolfier, Plane & Bevel, Sugahara, Safran, Kevala, Luesma & Vega, Serax, Shine by S.H.O., Mario Botta, Palau, Michael Anastassiades a DelightFULL. Více o konceptu restaurace a aktuálním menu najdete na: www.odetterestaurant.com

web_Odete 12

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.