Sociální sítě
Nahoru

Huishan Zhang: Eklektické prolínání východu se západem

Mladá návrhářská hvězda Huishan Zhang, která se (nejen) na londýnské módní scéně stává pojmem, se ke svým kořenům hrdě hlásí. Ve své tvorbě umně kombinuje východní dědictví se západními vlivy. Čím je Huishan zajímavý? Především tím, že se rychle postavil na vlastní nohy. Z domova odešel již v 17 letech, aby v rámci své čerstvě nabyté svobody na nějaký čas prozkoumával Nový Zéland a Paříž. Nakonec zakotvil v Londýně, kde se vrhl do studií na umění a designu. Jeho talentu si všimla Delphine Arnault z francouzského koncernu LVMH Group a pozvala ho, aby si vyzkoušel práci v módním domě Dior. Budoucí návrhář tak strávil celý třetí ročník v ateliérech zaměřených na kožené výrobky a haute couture.

web_HZAW17_Backstage_Hi-res 79

V září 2012 Huishan debutoval v rámci londýnského Fashion Weeku, kde se stal miláčkem módních editorů. Jeho tvorba se těší oblibě také mezi celebritami. V minulosti na sebe jeho modely oblékly například Gwyneth Paltrow, Keira Knightley, Naomi Campbell či Helen Mirren. Více o mladých módních návrhářích se dočtete v nejnovějším vydání časopisu TOP CLASS (srpen/září 2017), které vyšlo 10. 7.

web_Huishan_Zhang_AW17_300dpi_005 Kontakt: www.huishanzhang.com

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.