Sociální sítě
Nahoru

Hawkins & Brimble: renesance v péči o mužský vzhled

Britská značka Hawkins & Brimble, založená teprve minulý rok, přichází s kosmetickými bestsellery – přípravky pečujícími o vlasy, vousy a drsnou chlapskou pokožku – které splňují všechny nároky moderního a vytíženého muže, jenž chce držet krok s dnešní náročnou dobou a zároveň vypadat skvěle každý den.

SLIDE_3Správný gentleman, který chce nosit své vlasy, vousy či knír perfektně upravené, si nyní může vybrat z pestré škály výrobků zajišťující dokonalý výsledek. Začít můžete u balzámů nebo krémů na holení, které v doprovodu štětky s přírodními štětinami vykouzlí dokonale hladkou tvář. Toužíte-li konečně zkrotit a zafixovat své nepoddajné vlasy nebo rozcuchaný účes, zaručeně úspěšné budou stylingové vosky či pomády, které lze aplikovat do suchých i vlhkých vlasů.

Demdaco Hawkins&BrimblePerfektní look si především musíte hýčkat dlouhodobě, a proto doporučujeme pravidelně používat vyživující olejíčky zajišťující plnohodnotnou péči, jejímž výsledkem je prvotřídní zdravý lesk. Produkty vynikají nejen designovým balením, ale také vysokým obsahem kvalitních, přírodních ingrediencí a složením bez parabenů, což jistě potěší každého moderního muže zajímajícího se o zdravý životní styl. Díky jemné vůni mandlí a kakaa se navíc budete cítit svěží bez ohledu na to, jak zaneprázdněný váš den je.

Dárková sada čítající 6 ks - cena 1 942 Kč

Dárková sada čítající 6 ks – cena 1 942 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.