Sociální sítě
Nahoru

Relaxujte výhodněji v luxusních lázních Boscolo Wellness & Spa

Využijte speciální letní nabídku tříměsíčního členství v Boscolo Wellness & Spa, které si můžete až do konce července pořídit s dvacetiprocentní slevou. Protáhněte se ve vyhřívaném dvacetimetrovém bazénu s masážními tryskami, odplavte toxiny v sauně nebo páře případně udělejte něco pro svou fyzičku ve fitness studiu. K možnosti neomezené relaxace v luxusních lázních získáte i slevu na úžasné masáže a bude vám k dispozici vynikající kuchyně hotelu Boscolo Prague.

web_BoscoloSpa_hall copy

Speciální gold členství za zvýhodněnou cenu zahrnuje kromě neomezeného vstupu do Boscolo Wellness & Spa (otevřeno denně 7:00 – 22:00) také 10% slevu na všechna ošetření, 10% slevu v restauracích hotelu Boscolo Prague – New York Café a Salon Restaurant, 3x třicetiminutovou masáž zdarma a mnoho dalšího. Více informací o výhodné letní nabídce najdete na www.boscolospa.cz.

web_BoscoloPragueSpa

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.