Sociální sítě
Nahoru

Oáza klidu uprostřed vaší zahrady

BonaVista

Jako špičkový manažer jistě pracujete celý den ve velkém psychickém i fyzickém vypětí, odpočinek v pohodlí domova je tedy pro vás doslova každodenní nutností. Toužíte-li po výjimečném relaxačním místě, kde si budete moci po náročném dni odpočinout, nabrat nové síly a strávit čas se svými nejbližšími, nabízí se pořízení luxusní vířivky.

_PGS0072PG (1)

Právě díky unikátním kanadským vířivkám Hydropool se vaše relaxace může povýšit na ultimátní odpočinkový zážitek. Vířivky Hydropool dlouhodobě patří mezi světovou špičku. Jejich samočistící systém, tepelný štít Hydrowise, úsporná čerpadla Evergreen, ergonomicky tvarované sedačky, velký výběr z wellness programů, jsou jen zlomkem toho, co vám ve skutečnosti může tenhle rozmar nabídnout.

_DEL0472

Komfort, který si užijete s rodinou a přáteli, je bezpochyby násoben právě speciálním patentovaným samočistícím systémem, který vám ušetří čas a ve finále i vynaložené náklady. Ergonomicky tvarované sedačky spolu se systémem hydromasáží navíc zcela uchvátí všechny vaše smysly. Speciálně navržené programy hydromasáží totiž pomohou ulevit od bolesti hlavy, zad i pozitivně nastartovat či zakončit váš den. Výhodou je, že si vířivku můžete nechat nainstalovat domů, na terasu, ale i na zahradu místo bazénu a nořit se do luxusu nejen v teplých dnech, ale i pokud počasí nebude zrovna atakovat třicet stupňů celsia. Více informacínaleznete na  www.virivky.com a my vám doporučujeme – nechte se hýčkat!

BonaVista

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.