Sociální sítě
Nahoru

Zářijovou Prahu rozšumí osvěžující Proseccofest

Lehké, podmanivé a osvěžující Prosecco DOC okouzlilo svou šumivou elegancí již miliony fanoušků po celém světě, Česko není výjimkou. I z toho důvodu se do Prahy v září sjede dvacítka italských mistrů vinařů, aby tu představili svá vynikající vína a odstartovali novou tradici festivalu Proseccofest. web_Svatováclavská vinice, Villa Richter 2

První ročník festivalu se bude konat v neděli 10. září od 11 do 17 hodin a jeho pořadatelé vybrali pro přehlídku vín opravdu nádherné kulisy – dějištěm akce bude okouzlující areál Svatováclavské vinice a Villa Richter na Pražském hradě. V rámci pražské premiéry budou návštěvníci moct ochutnat až sto vzorků šumivých vín dvaceti vinařů vyhlášené italské oblasti Prosecco. Výběr a dovoz těch nejkvalitnějších a reprezentativních vín zajistí věhlasné Consorcio Tutela Prosecco DOC.

web_Proseccofest 2017

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.