Sociální sítě
Nahoru

SALON PRIVÉ OSLAVí BRITSKÝ LUXUS V NEJVĚTŠÍM BRITSKÉM PALÁCI

1926 Rolls-Royce Phantom I

Jedna z nejlepších evropských automobilových událostí Salon Privé, která proběhne od 31. srpna do 2. září v paláci Blenheim ve Woodstocku, představí návštěvníkům zcela výjimečné britské automobily. Dvanáctý ročník Salonu Privé se hrdě vrátí již potřetí do Blenheim Palace, památky zapsané ve světovém dědictví UNESCO, a ani letos nezklame unikátním výběrem britských automobilových značek a luxusních prodejců.

Rolls-Royce Alpine Centenary Ghost

Součástí přehlídky budou například i dva ikonické klasické vozy Aston Martin DB6 a DB4 GT Zagato, stejně jako Rolls-Royce z dvacátých let inspirovaný panovnicí Marií Antoinette. 1926 Rolls-Royce Phantom I, známý jako „palác na kolech“ je bezpochyby jedním z nejlepších britských automobilů. Phantoma I. dostala jako dárek manželka amerického obchodníka Clarence Gasquee a v té době to byl jeden z nejdražších vozů na světě, jaký byl kdy vyroben. Tento jedinečný skvost se může pochlubit ručně vyráběnými tapisériemi, osvětlením, nápojovou skříní a ozdobnými skříněmi, jejichž cena se v roce 1926 vyšplhala na impozantní částku 6 500 liber. Zkrátka na Salonu Privé si každý milovník luxusu přijde opravdu na své, proto neváhejte a pořiďte si lístky už dnes.

1926 Rolls-Royce Phantom I (3)

Aston Martin DB6

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.