Sociální sítě
Nahoru

Steakové a humrové pátky v restauraci Midtown Grill

V restauraci Midtown Grill v hotelu Marriott Prague v Celnici se proměnil koncept oblíbených pátečních gourmet večerů. Ve stylu servírovaného brunche se živou hudbou si je možné nově vychutnat „Steakové a humrové pátky“. Speciální balíček v ceně 1250 Kč na osobu zahrnuje také uvítací drink v absolutně fantastickém Bourbon Baru, o jehož chod se od samého začátku stará zkušený Tomáš Toka. V restauraci pak potěší amouse bouche, předkrm připravovaný přímo před hosty, polévka a samozřejmě hlavní chod, přičemž  vybrat si je možné ze skvělých steaků tenderloin, rib eye, rump steak a půlka humra připravených na přání. Nechybí samozřejmě ani dezert a v ceně je také láhev vína.

2Na první pohled netradiční kombinace steaků a humrů se snoubí se servisem přímo u stolu. Věřím, že naše novinka osloví nejen stále hosty, ale i další fanoušky těchto skvělých delikates,” tvrdí Štěpán Dvořák, Restaurant General Manager Midtown Grill a Bourbon Baru hotelu Marriott Prague.

4V Midtown Grill připravuje šéfkuchař Jan Wiesner steaky na speciálním Montague steakovém grilu, známém pro své grilování při vysokých teplotách, které zachová steakům přirozené chutě a šťávy. Hotel Marriott je jedno z mála míst v České republice, kde se servírují steaky přímo z Creekstone Farm v USA, známé pro své prvotřídní hovězí Black Angus.

6Restaurace Midtown Grill nabízí kromě vysoce kvalitních steaků i šťavnaté kotlety, ryby a dary moře. Atmosféru pravého amerického steakhousu doplňuje i interiér, typický okázalým koženým nábytkem a tmavým dřevem. Vášeň restaurace Midtown Grill pro perfektní steaky ale není specialitou Prahy: z tohoto konceptu se těší také obyvatelé a návštěvníci Berlína, Kodaně, Bruselu a Amsterdamu.

Více z rubriky Gastro

  • Jaro volá po návštěvě hlavního města

    Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí...

    Jan Pešek23.1.2023
  • Babičky specialita

    Vyhlášená restaurace na okraji Prahy Babiččina zahrada je ikonickým místem, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, aby si užili prvotřídní...

    Marek Zelený23.1.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Limitovaná edice Absolut Spirit of Togetherness

    Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness se svým proplétaným vzhledem je oslavou...

    Jan Pešek17.1.2023
  • Nové tasting menu v restauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda již dvacet let vítá hosty z celého světa. Česká klientela se opakovaně vrací a přiváží s sebou své...

    Marek Zelený17.1.2023
  • Valentýn v kubánském stylu

    La Bodeguita del Medio je restaurace, bar a klub, kde to žije. Kubánský styl je zřejmý na první pohled i ochutnání....

    Jan Pešek13.1.2023
  • Hody v Babiččině zahradě

    V restauraci Babiččina zahrada se něco začátkem února chystá. Kdo tuší zabijačku, tak má pravdu. Hody vypuknou 3.2.2023 a skončí 5.2.2023...

    Marek Zelený11.1.2023
  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
  • Jižní Čechy mají svou vlastní kontušovku a letos ve sběratelské lahvi

    Spolek Jíme Jih propojuje nejen putování Švejka po jižních Čechách, ale také snaha pracovat s lokálními produkty. I tak vznikla tato...

    Marek Zelený10.1.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.