Sociální sítě
Nahoru

Steakové a humrové pátky v restauraci Midtown Grill

V restauraci Midtown Grill v hotelu Marriott Prague v Celnici se proměnil koncept oblíbených pátečních gourmet večerů. Ve stylu servírovaného brunche se živou hudbou si je možné nově vychutnat „Steakové a humrové pátky“. Speciální balíček v ceně 1250 Kč na osobu zahrnuje také uvítací drink v absolutně fantastickém Bourbon Baru, o jehož chod se od samého začátku stará zkušený Tomáš Toka. V restauraci pak potěší amouse bouche, předkrm připravovaný přímo před hosty, polévka a samozřejmě hlavní chod, přičemž  vybrat si je možné ze skvělých steaků tenderloin, rib eye, rump steak a půlka humra připravených na přání. Nechybí samozřejmě ani dezert a v ceně je také láhev vína.

2Na první pohled netradiční kombinace steaků a humrů se snoubí se servisem přímo u stolu. Věřím, že naše novinka osloví nejen stále hosty, ale i další fanoušky těchto skvělých delikates,” tvrdí Štěpán Dvořák, Restaurant General Manager Midtown Grill a Bourbon Baru hotelu Marriott Prague.

4V Midtown Grill připravuje šéfkuchař Jan Wiesner steaky na speciálním Montague steakovém grilu, známém pro své grilování při vysokých teplotách, které zachová steakům přirozené chutě a šťávy. Hotel Marriott je jedno z mála míst v České republice, kde se servírují steaky přímo z Creekstone Farm v USA, známé pro své prvotřídní hovězí Black Angus.

6Restaurace Midtown Grill nabízí kromě vysoce kvalitních steaků i šťavnaté kotlety, ryby a dary moře. Atmosféru pravého amerického steakhousu doplňuje i interiér, typický okázalým koženým nábytkem a tmavým dřevem. Vášeň restaurace Midtown Grill pro perfektní steaky ale není specialitou Prahy: z tohoto konceptu se těší také obyvatelé a návštěvníci Berlína, Kodaně, Bruselu a Amsterdamu.

Více z rubriky Gastro

  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Voňavé pozdravy z cest. Kouzelný projekt La Verandy.

    Zavřené hranice, to je těžká rána pro všechny gurmety a milovníky dobrého jídla. Proto přichází staroměstská La Veranda s jedinečným projektem...

    Jan Pešek29.9.2020
  • Do Špindlerova Mlýna přiletěla Soyka

    Sázka na kvalitu, špičkový design a parádní kuchyni. Takové jsou hlavní přednosti nového hotelu Soyka, který byl na začátku září otevřen...

    Marek Zelený29.9.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.