Sociální sítě
Nahoru

Proběhl poslední charitativní turnaj s Klárou Spilkovou

Ve středu 9.8. proběhl v Loreta Golf Club Pyšely poslední turnaj letošního charitativního Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou. Tour se zakončila se skvělým výtěžkem, který poputuje na účet spolku Lymfom Help. Spolek tyto finanční prostředky využije na projekt „Zpátky ve hře“, určený pacientům, kteří se poprali s maligním lymfomem a nyní je čeká návrat zpět do normálního života.

Ze hryLetos se všech tří turnajů zúčastnilo přes 200 hráčů, kteří přišli podpořit spolek Lymfom Help a setkat se s Klárou Spilkovou. Ta se jako patronka zúčastnila turnaje v Sokolově, kde si s hráči zahrála PAR 3. Během tohoto turnaje se podařilo Jaromíru Hájkovi trefit na 5. jamce pětkou železem svůj druhý hole in one v životě! Na zbylých dvou turnajích hráči zahráli ve vložené soutěži na podporu Lymfom Help přes 50 birdies a soutěž best brutto vždy vyhrál pan Panáček s výkony pod 80 ran (78, 77).

Vyhlašování proběhlo ve venkovním areálu Erpet Golf Centra

Vyhlašování proběhlo ve venkovním areálu Erpet Golf Centra

Vyhlášení výsledků posledního turnaje probíhalo opět ve večerních hodinách na venkovní zahradě Erpet Golf Centra v Praze a jako vždy v přátelské atmosféře.  Přes 60 hráčů se přišlo podívat na předávání cen a zhodnotit mezi sebou své herní výkony. Při předání vybraných výtěžků řekla Lída Šimáčková za spolek Lymfom Help, na jaké konkrétní účely byly v posledních letech vybrané prostředky použity a k čemu poslouží v letošním roce.

Poděkování od Martina Bešty a Lídy Šimáčkové

Poděkování od Martina Bešty a Lídy Šimáčkové

Velice si vážíme podpory ze strany všech hráčů, kteří se zúčastnili naší letošní charitativní golfové tour. Vybrané finanční prostředky jsou tentokrát určeny na pomoc konkrétním pacientům. Věříme, že jim usnadní návrat do běžného života po ukončení onkologické léčby, anebo budou motivací k úspěšnému zvládnutí nemoci,“ uvedla Lída Šimáčková.

Předávání cen

Předávání cen

Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou pořádá již čtvrtým rokem pro spolek Lymfom Help agentura Bestalent Golf v čele s Martinem Beštou. „Ani mi to nepřijde, že už je to tolik let, co Lymfom Help Golf Tour s Klárou Spilkovou organizujeme. Děkuji všem partnerům a hráčům, kteří tuto dobrou věc do této doby podporovali a byl bych moc rád, pokud se i v příštích letech najdou hráči, kteří se do této šňůry s námi zapojí a pomůžou tak nemocným pacientům.“

Pan Panáček

Pan Panáček

Zajímavostí této tour je, že po dobu neuvěřitelných 6 let na žádném z turnajů nezapršelo a vždy hráčům přálo krásné počasí. „Ráno, když jsem vstala a viděla to počasí, tak jsem si řekla, že to se dnes teda moc dobře hrát nebude. Ale hned jsem si odpověděla, že je to přeci Lymfom Help Golf Tour a ten silný déšť určitě za chvíli přejde a vysvitne sluníčko. To prostě Martin Bešta umí vždycky nějakým záhadným způsobem zařídit,“ uvedla jedna z hráček. A byla to pravda. Pokud si tedy chcete v létě zahrát golf a mít jistotu, že budete mít krásně, tou nejlepší volbou je právě Lymfom Help Golf Tour.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.