Sociální sítě
Nahoru

Skvělá pleť, skvělý cíl

Nově můžete zakoupit jeden z highlightů značky Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ v limitované sérii s půvabnou klíčenkou pro štěstí. Tato zázračná lahvička v sobě ukrývá celodenní hydrataci s pleť posilujícími složkami a napomáhá tak mladistvějšímu vzhledu pleti, který vydrží mnohem déle. Navíc je ozdobena klíčenkou se čtyřmi přívěsky Clinique pro štěstí. Zázrak stojí 1290 Kč, přičemž část z prodejní ceny ve výši 10 USD Clinique věnuje na podporu Kampaně proti rakovině prsu BCA, organizované společností Estée Lauder, Nadaci pro výzkum rakoviny prsu BCRF. Chcete-li tedy udělat něco nejen pro svou pleť, ale i pro svou duši, zavítejte od října do vybraných parfumérií a podpořte dobrou věc.

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.