Sociální sítě
Nahoru

Francouzský šarm v podání Kateřiny Geislerové

Eleganci, originalitu, propracované řasení, vrstvení, dlouhé vypasované siluety a především kvalitní materiály… To vše najdete v kolekci podzim/zima 2017/18 módní návrhářky Kateřiny Geislerové, která je známá tím, že na své práci nejvíce miluje perfektní střihy a precizní krejčovinu.

web_01_KG_AW17_foto Michaela Dzurna

Ústřední linku procházející napříč celou kolekcí tvoří hřejivá pletenina objevující se na šatech, svetrech, sukních i kalhotách. Elegantní kalhotové kostýmy s projmutými saky vyrovnávají proporce těla pomocí trendy střihu kalhot do zvonu. Nechybí kvalitní kabáty a vesty, které se díky typickým střihům a materiálům staly ikonickými prvky kolekcí Kateřiny Geislerové.

web_02_KG_AW17_foto Michaela Dzurna

Naprostou novinkou jsou modely pro muže tvořené košilemi, kalhotami a kabáty, nesoucími se v stejném duchu zdánlivé klasiky. Barevně při tvorbě návrhářka sáhla po kohoutích vzorech i výrazných tónech vínové, červené, oranžové a žluté. Neopomněla ani jemné odstíny bílé a šedé, či oblíbenou tmavě modrou a černou.

web_05_KG_AW17_foto Michaela Dzurna

Kateřina Geislerová je mimo jiné známou milovnicí pokrývek hlavy. I z toho důvodu se rozhodla spojit síly s tradičním českým výrobcem Tonak a navrhla vlastní kolekci autorských klobouků. „Základní silueta kolekce je zahalená, potřebovala jsem tudíž i pokrývky hlavy. Přání spolupráce s českou firmou s dlouholetou tradicí se mi splnilo díky společnosti Tonak,“ říká návrhářka.

web_04_KG_AW17_foto Michaela Dzurna

„Tonak má za sebou více než dvou set letou zkušenost s výrobou klobouků, nicméně zůstává velmi moderní co se forem a barev týče,“ vysvětluje návrhářka a doplňuje: „Při tvorbě jsem se držela klasického vzhledu klobouků a snažila jsem se jim přidat svůj rukopis, takový můj poslední dotek. Doslova jsem si hrála s možnostmi, které materiál a forma nabízely,“ uzavírá Kateřina.

web_03_KG_AW17_foto Michaela Dzurna

Showroom V Kotcích

V Kotcích 2, 110 00 Praha 1

http://www.katerina-geislerova.com

Facebook: @katerina.geislerova.cz

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.